Ditt namn här

Barsebäcks hamn med Sara och karro!!

Hej!!
Idag så tar jag, karro och Sara sommarbussen till barsebäcks hamn. Och när vi satt på bussen så började det regna vi bara typiskt men när vi var framme så var det fint väder som tur var. Vi badade i alla fall jag hoppade i först sen karro och sist Sara men det var kanske 18 grader men det var ganska kalt ändå.
När vi hade badat klart så gick vi och köpte kul glass. Vi har skrattat hela dagen. Sen gick vi för vi skulle vänta på bussen men där kom en sommarbuss lite tidigare så tänkte vi att vi åker med där. Så började sommarbussen köra till Hofteruop så gick Sara fram till busschaffören och frågade om den skulle till Kävlinge och då sa han ja det ska den men inte för än en timme!! Så vi bara började skratta sen efter en stund så var det bara vi tre kvar på bussen. För chaffören skulle ha rast i 15 minuter så vi satt där bara.
Sen helt plötsigt kom där upp en humla brevid karro så då blev alla skit rädda och sprang fram i bussen och sen satte vi oss igen för då var busschaffören klar så åkte vi tillbacka igen till Barsebäcks hamn igen  det var igentligen då vi skulle hoppa på och sen körde den till Kävlinge.
Här när det bara är vi tre kvar på bussen!
hahah
 
 
 
 




Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!