Ditt namn här

Första skoldagen!

Första dagen i skolan efter påsklovet var på en tisdag :) Så vi gick bara i skolan i 4dagar! Mikki kom ner till Skåne från Öland, så jag, Harald & My mötte upp henne i Lund, så drog vi till Mc! 
//Josefin 






Sista dagen på påsklovet!

//Josefin 

Natur - trädgården

//Josefin

Emporia

I onsdags så skulle jag, My, Hanna och Felicia träffa Nathalie på emporia men hon fick inte komma för hon hade fått astmaanfall :/ Men vi åkte ändå dit :) Så vi var faktiskt inne på Victoria secret, dem öppnade samma dag också :) Där var ändå inte så jätte mkt folk där inne, och tur var ju det haha:) Vi åt på jensens också när vi ändå var där! Alltid lika gott:) Jag köpte lösögonfranslim, är spänd på att testa det limmet! 
Jag var trött haha så fick åka:)
//Josse







Centan och syrran

I lördags var jag och pappa på centan en snabbis för pappa skulle ha ett par skor men han hitta inga.. Så gick vi in på Cubus så fick jag mina efterlängtade "time off" mjukis, har ju haft koftan i någon månad :) Efter centan körde vi hem till Helena och där var Mattias och Johan! Så jag hjälpte Helena och Mattias med smörgåstårtan:) mm gott!
//jossan





Impalan

Tjena! 
För någon dag sen var jag ute i garaget med pappa, för skulle kolla hur långt han har hunnit med impalan och han har kommit en bit på vägen men fortfarande mycket kvar :/ men snygg är den iaf, den fina blå/gröna cadillacen är helt klar nu! Så till sommaren blir det väl en hel del åkande med den :) 
//Josse 






Gymmet

Vi drog till gymmet, man slipper gymma själv för att det är alltid någon som vill hänga med av tjejerna :)
//Jossan 


Rosa & guld

//jossan