Ditt namn här

Stranden!

Hello!
Söndag idag då ja. Jag och pappa åkte till Barsebäckstrand och gick där lite. Jag hade så klart med mig min syrras systemkamera:D
Jag tog lite foton på kossorna som var där och pappa tog några foton på mig. Sen tog jag ju lite foton på vattnet. Sen så när vi skulle hem så stannade vi på burger king.
Nikon D3000
//Josefin
 
 
 
 
 
 
 

Torsdags bilder.

Bilder på mig och Zmilla.
 

Mys fredag med Helena!

Tjenare!
Igår var det ju Fredag. Jag och Helena stack till Lund igår kväll och gick lite i affärerna. Jag köpte en Maybelline Fitme. Sen så gick vi in till Rå epok sushi resturang och åt där. Jätte gott var det med sushi. LOVE SUSHI!! Sen när vi kom hem så åt vi b&j och kollade på idol. Sen gick vi och la oss.
Nikon D3000
 

Doktorn!

Hej hej!
Måndag: Det var studiedag i måndags:) Då kom min syrra och Anessa hem.
Tisdag: Jag fick sov morgon till halv åtta för jag skulle till doktorn 8:45! Så jag och mamma fixade till oss sen så stack vi ner till vårdcentralen. Vi kom in till doktorn 9:00! Så kollade han vrf jag var yr, hade dock för lågt blodtryck. Sen så klippte han bort en typ leverfläck som var röd.
Onsdag: Jag och mamma åkte in till Malmö för att hämta en sak sen så fick vi upp till Jessica, Anessa och Aiman. Så åt vi mat där, RIKTIGT GOTT! Sen stack vi hem vid sju tiden.
Torsdag: Är en helt vanlig och tråkig dag i skolan. När jag kom hem kolladejag lite på tv. Väntade på Håkan skulle komma hem för jag skulle ta lite bilder på han. Sen så när vi var klara gick jag in och packade lite. För jag skulle ju till pappa.
 
Tre cyklar kvar på skolan, hehe
//Josefin
 

iOS 7

Har uppdaterat iOS 7!
Jag älskar faktiskt den nya uppdateringen fast jag bara har haft den i ca 30 min, hehe!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Konfaläger 2013

Hej!
I fredags: Åkte jag ju till Södra Hoka i Blekinge med konfa gruppen på läger. När man hör ordet läger tänker man typ mörkt och ruggit och en gammal stuga haha. Men då hade man fel för det såg nästan ut som när man kommer in på ett hotell. Man kunde vara fyra st i varje rum. Alla var inte fyra men i vårt rum och i rumet bredvid var de 3 st. I mitt rum sov ju jag, Ulrika, Felicia och Danielle i rummet, Bredvid sov Hanna, Isabelle och Louize. sen så i andra koridoren det första rummet där sov Calle, Robin och Wille sen så i rummet efter där så låg de unga konfa ledarna och det var Simon, Fabian och Robin. I vår koridor låg ju också de unga konfa ledarna och det var Maja och Emma. På kvällen lekte vi massa lekar uppe i mysrumet.

Lördag: Vi gick upp kl 8. åt frukost halv 9 i en annan byggnad. Och innan vi åt frukost fick vi typ sjunga någon ramsa. Alltså varje gång vi skulle äta så sjöng vi. Sen efter frukosten gick vi ner i kapellet och sjöng och bad där nere. Det gjorde vi ca 3 gånger om dagen. Vi lekte också lite ibland ibland satt vi och läste lite i biblen och pratade om kristendommen. Hade typ kul hela tiden fick lär några nya folk och fick lära känna några bättre. Jag, Ulrika och Felicia gick en liten runda ute i skogen riktigt mysigt var det. Sen på kvällen fick vi höra en historia om vand som kunde hända den natten på Södra Hoka i och med det var jubileum där det var ju bara för att skrämma upp oss men jag blev inte direkt rädd.

Söndag: Hem till skåne igen:( Hade gärna velat vara kvar längre gjorde samma sak som dagen innan alltså vi åt frukost åt lunch och var faktiskt på mässa där nere i kapellet vi fick tända ett ljus vi sjöng och bad och höll varandra i händerna. Vi fick ett bröd som vi kunde doppa i vin om vi ville det. Sen så där vi var klara gick vi upp och hade möte med andra som kom från Svenska kyrkan som hade tröjorna "Skul" Sen så gick vi och packade och sen pakade vi sen så åkte vi hem till Kävlinge igen. Somnade klockan 19:00 den dagen.
//Josefin
 
 
 
 

Konfirmation<3

Hejsan!
Måndag: En helt vanlig skoldag!
 
Tisdag: Förhör i biologi. Sen på kvällen dansade jag i 1h 30min.
 
Onsdag: Pluggade spanska och svenska.
 
Torsdag: Idag då så slutade vi ju 14:15 så stanade jag, My och karro kvar efter skolan till tio i fyra. Så stack jag ner till församlings hemmet. Det var första konfirmations träffen där så vi fick en mapp, anteknings block, en typ bok och biblen. Vi fikade där körde några lekar skrev på ett papper som man skulle svara på frågor om sig själv. Sen så läste man upp det för alla om man ville. Sen så när vi hade slutat stack jag, Hanna och Ulrika till netto för de skulle handla lite. Tror jag fick skolfotona i torsdags.
 
 
Fredag: Imorgon så slutar jag kl 13:15:D Så efter skolan så sticker jag och Ulrika ner till netto för jag ska handla något gott till konfalägret i helgen. Så alltså imorgon kl 16:30 åker konfa gruppen till Södra Hoka i Blekinge.
Så det blir nog inga inlägg i helgen men jag ska försöka blogg antingen söndag eller måndag. Har ju studiedag på Måndag yehh.
Inte världens bästa bild...
 
 

New

Nya kläderna jag köpte!
 
 
 
 
 
 

Tjejkväll 130914

Hej!
Igår hade jag tjejkväll här hemma i Södervidinge. Vi blev 8 st med alla ganska så lagom faktiskt så de som var här var My, Natalia, karro, Andrea, Louize, Felicia och Hanna. Fick fina presenter är glad över det jag fick. Vi var hemma själv så det var ju skönt! Jag bjöd på tacos, glass med frysta bär och lite gott sen. Jag hade hyrt en film på preem. Som hette "the call" sjukt bra film. För er som inte har sätt den ni måste se den men jag varnar er att den är typ äcklig men hemsk film så jag kan inte kalla den för en skräckfilm. Vi tog massa foton ute i trädgården och bara hade det allmänt mysigt.
Innan alla gästerna kom så var jag på Nova med Helena fast vi körde dit klockan tolv och var hemma vid ca tre tiden. Jag köpte ett par svarta jeans, trosor och vi kan kalla den för tjocktröja.
Nikon D3000
//Josse
 

Naturbilder....

Hej hopp i torsdags tog jag mig lite tid att ta lite natur bilder och några bilder på Zmilla! Blev faktiskt nöjd om jag får säga vad jag tycker!
Fotograf:Jag
Nikon D3000
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Fredag i blodet!

Hej hej idag har man fredag i blodet.
Slutade tidigt idag från skolan det är riktigt skönt när det är fredag slutade 13:15! Vi kollade på teater i dag i skolan som 9C hade jobbat med hela veckan. Pappa kom och hämtade mig kl 13:30 så körde vi ut till willys och handlade lite till min tjej kväll imorgon. Är taggad inför imorgon mina kompisar kommer inte förräns kl 18:00!! Hoppas jag tar några bilder på tjejkvällen så jag kan slänga upp det på söndag.
Iphone 5 bilder!
//Josefin
 
 
 
 

Plugga...

Hej!
Igår var det en ganska chill dag i skolan. När jag kom hem så beställde jag och mamma skolfotona. Sen så gick jag och packade lite saker som jag skulle ha med mig till pappa. Sen så klockan kvart över fyra kom pappa och hämtade mig! :D Så när jag var hemma hos pappa så satt jag och pluggade lite vi hade matte läxa:( och spanska som vi skulle träna på lite. Efter det så satte jag och pappa upp en spegel i mitt rum, yehhh en spegel!
Vi satte den på min vita skorsten. Blev riktigt nöjd faktiskt.... Den är lite skitig så jag ska göra den ren och fin.
Sämsta kvaliten bara för jag tog mobilen.. :(
 

Emporia!<33

Hej!
Har inte hänt så mkt i veckan bara att min mobil inte ar funkat för jag fick aktivera den via itunes så min bror gjorde det idag:D Men allt i mobilen är borta..
har varit i Malmö idag jag, mamma, Jessica och Anessa åkte dit där när klocka var ca 3 så gick vi där till halv 5. Sen så körde vi till maxi så gick mamma och jessica in och handlade så satt jag med Anessa i bilen. Jag handlade två tröjor på hollister i och med jag hade present kort där en var marin blå och en var svart. Jessica lagade hemma gjord soppa till oss när vi kom hem.
 

Idag!

Hej hej! 
Har varit en helt vanlig dag i skolan idag! Efter jag hade slutat så stannade jag, My och karro kvar och skrev lite om våra länder på so:n My och karro skriver om Island och jag skriver så klart om Norge! Sen så stack vi hem och min bror kom lite senare så stack han och mamma ner till Ica och hämtade mitt efterlängtade paket.. I det packetet var det Victoria Secret body mist en till mig och en till Ulrika! Det blev en strawberries & champagne till mig och en mango temptation till Ulrika! Nu pluggar jag sten hårt för snart ska jag kolla på Idol, det blev ingen dans idag bara för jag ska plugga och var förkyld hela förra veckan! 
 
 

Är lite nervös...

Hello!
Imorgon ska farfar bli opererad i foten så jag är lite nervös. Så jag får hoppas att allt går bra och sånt. Han har typ haft ont i foten och sånt rätt länge nu så har han varit på sjukhuset men dem har sagt att det typ inte är något. Men i fredags fick han sån graviditets rönken och då hittade dem vad det var. För han hade ju en nål i foten som är ca 2 cm lång och har suttit i foten nu ca 1 månad. Som tur är har den inte vandrat inne i kroppen!<3
Godnatt folket!!
 
 
 
 
 

Kalas för bror!

Hej!
Igår så var det kalas hos min bror Mattias. Det var jag, pappa, farmor, farfar, Helena, Karin och Leif som var där. Mattias hade bakat en tårta dagen innan riktigt god faktisk annars är jag ingen tårt älskare precis.. Jag visste inte att min bror var så bra på att göra tårta då kan vi ju kalla det för dålda talanger, hahah! Så vi satt där vid bordet i ca 2 timmar och åt och snackade. Sen vid nio tiden kom Helena och lämnade lite mat som skulle in i
frysen. För hon skulle ju flytta idag så jag sov över hos henne till idag då. Så kom pappa och Mattias
vid halv elva tiden för dem skulle också hjälpa till att flytta som tur var skulle hon flytta till typ samma område.
Så det har varit en lång dag.. Är trött nu!
Inte världens bästa kvalite i och med jag fotade med min mobil!!