Ditt namn här

Bilder från julen!

Jag, Anessa och Håkan
Jessica, Anessa och Aiman
Jessica, Anessa och mamma
Tomten på besök! 
//Josefin
 
 

2 dagar kvar sen smäller det nya året in!

SNART NYÅR! Längtar som in i. :D

Lund med kompisar!

Tjena:)
Idag klockan 10.26 åkte jag, My och Harald till Nova! Äntligen mellandagsrea så himla kul är det. Hitta ett par svarta jeans som jag har velat ha länge nu, kostade 300kr annars 600kr så var nöjd ändå! Köpte en mascara (the rocket maybelline new york) på kicks, dock var där ingen rea så fick betala 149kr :( Får hoppas att den är bra:) 
 
Jag och My har typ haft en stressig dag, för Harald tyckte det var pinsamt att gå i affärer så vi fick typ skynda oss, men men så är det med vissa killar! My hittade också lite saker. Vi fikade på espresso house på Nova! Vi tog två frappino och en muffins. Så gick Harald till Media markt för att kolla lite. Sen så när vi var klara så köpte vi min mascara! Och då kom vi ju på att Harald inte hade kommit tbx så fick vi gå till media markt och kolla om han var där, men det var han ej! Så satte vi oss på en bänk utanför. Han svarade inte på kik! Så svarade han inte och jag och My var skit sura, Så sa jag till My skriv på Facebook! Och då svarade han så kom han och då hade han varit på Max :O
Sen gick vi till bussen tog bussen till centralen gick till kicks träffade mikki och natti där. Sen gick vi in på stadium och kollade litta. Direkt efter gick vi och fikade igen på espresso house och då tog jag bara en snappes! 
//Josefin 
 

Beställt mössa

 

Julafton

 Hej! 
Igår var det ju julafton och det firade jag hemma hos Jessica, Anessa och Aiman! Vi hade tomte i år för att Anessa är lite större nu så då ville vi ha det. Min bror Håkan var jultomte:D Han hade inte övat på vad han skulle säga men han var riktigt rolig ändå! Dock lägger jag inte in bilder fråN systemkameran för vi använde min syrras och det kommer antagligen ta tid innan jag får dem bilderna. För när man har barn så har man inte tid, för Anessa är bara 1år! Men jag tog iaf bild på Håkan med min mobil! Vi öppna paketen före sen åt vi julmat och sen tomte gröt. 
//Josefin 

Lilla julafton 2013

Världens gladaste tjej är jag. Har velat ha ett sånt armband jätte länge nu och så fick jag det. Julen har precis börjat och jag är så himla glad redan. Undra vad man får imorgon. Fick lite pyssel saker, lite andra saker och present kort av Andrea och Anton på 400kr skit glad är jag:) Firade lilla julafton med Helena, Mattias, pappa, Carina och Pink(hund). Vi åt lite julmat. 
Fick min efter längtade b&j:)
//Josefin
 

Min frukost<3

 
Åt en jätte god frukost idag! 
//Josefin

Chai latte

Zmilla ville dock vara med när jag skulle ta foto på (chai latten)
 
Hello! 
Igår körde jag och pappa till Lund, för att han skulle handla något. Vi träffade Carina där så gick vi och fikade lite. Vi köpte (chai latte pulver) inne på tehuset Jeva! Sen så körde vi hem. När klockan var ca fem så kom Andrea, Anton, Tomislav och Daniella hit för vi skulle byta julklappar med varandra. Dem var här i ca 30min för vi skulle åka och handla mat. 
Jag tog den goda baguett med kräfter i mm gott, Och en varm oboy riktigt gott. Kunde ju inte bil en bättre start på jullovet:) 
//Josefin
 
 

Julavslutning! :)

Har redigerat bilderna till en ljusare effeckt! 
Haha Arne!
 
Hej!
I fredags var det en kort dag i skolan vi slutade 11.15. Men jag och mina kompisar stannade kvar för vi ville äta tomte gröt (hehe). Sen så blev vi lite foto sugna för jag hade med mig min systemkamera! Så då blev där några bilder. Lärarna ville dock också vara med (hehe). 
//Josefin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt hjärta<33333333

Nu ligger det till så här att min älskade katt som jag har haft hos mig sen jag var 2 år! Har fått lunging flammation. Och jag håller tummarna för att han ska klara sig. Jag hoppas med hela mitt hjärta att han inte går bort. Går han bort kommer Zmilla undra var han är! Varje gång han rymmer så är Zmilla orolig och hon kollar i alla fönster och ser om hon ser han! Vi alla skulle blivit helt krossade om vårt lilla hjärta skulle gå bort!
//Josefin

Söndags shopping!

Torr shampoo riktigt bra är det. Dock först gången jag provar!
Köpte skjorta på lager 157! Riktigt skön och snygg är den:)
//Josefin

Lördags bilder!

//Josefin
 

Bästa veckan! <33

Hej! 
Fredag: Ulrika hade "tjejkväll" och Harald var också med. Riktigt kul hade jag!! :)
 
Lördag: Vi hade Lucia fika med familjen!
 
Söndag: Shoppade lite med mamma och Uffe. Sen så stack jag mamma och Maud och shoppade lite!
Tredje advent!
 
 Måndag: Helt vanlig skoldag!
Blev lite foto sugen!
 
Tisdag: Jag, My och några andra killar från klassen dömde 9:orna hela dagen i volleyboll! Skönt för då slapp vi va i skolan:)
 
Onsdag: Spelade alla 8:or volleyboll alltså vi då! Det var kul vi vann tre och förlorade 2. Så vi kom på 2:a plats i år igen:( önska vi kom på första! Men nästa år ska vi vinna, inget snack om saken hehe!
 Firade med att vi kom på andra plats!
 
Torsdag: Idag hade vi två lektioner, för vi kollade på när 7:orna spelade volleyboll och sen gick brand larmet så vi hade typ en halv timmes kemi lektion:) Sen klockan fyra skulle jag på konfaträff. 
Fredag: Imorgon är det sista dagen sen jullov:) Så vi slutar typ 11 imorgon! Ska äta gröt imorgon riktigt gott och är verkligen sugen på det. 
//Josefin

Paus

Hello! 
Ni kanske har märkt att jag har tagit en blogg paus i snart två veckor! Men nu ska jag blogga igen! ;)
Bjuder på denna snygga bild, hehe. //josse

Måndag

Hej!
9 december idag, bara 15 dagar kvar tills julafton! Känns rätt skönt att snart ha jullov. 
Har dock varit sjuk ganska mkt du den sista tiden;( inte så kul! Iaf idag var jag hos läkaren vid 11 tiden för min hals. Men dem sa att det är bättre kroppen kan sätta immun för halsfluss, så jag fick ingen antibotika! Nu pluggar jag iaf! 
//Josefin

8 december

Nu känns det som det snart är jul.
Bara 2 veckor kvar!

Andra advent

 

Impalan

Hejsan!
Igår så körde jag och pappa ut till målaren som har lackerat klart Impalan!
Pappa var riktigt nöjd med färgen:D Jag tyckte också om färgen!
Men där är fortfarande mycket tid kvar på Impalan innan den är färdig!
Färgen är blå, lila och svart!
Bjuder en bild på mig, bara för att det är andra advent idag! 
//Josefin

Snö i skåneland!

Hello, december:)
Igår på morgonen när man vaknade och kolla ut, så var det helt vitt ute! Yes äntligen snö!!!
Det var iaf halt ute igår för dem hade inte saltat någonstans. 
 
 

Film

I tordags så innan jag skulle sova så kollade jag på smurfarna 2.
Riktigt bra film!
Jag kollade på "What Maise knew" i fredags!
 

4 december

Då var det den 4 december och jag är sjuk:( har kräkt två gånger idag, har feber och lite ont i halsen. Så det blir ingen skola för mig imorgon och ingen konfaträff:( //Josefin

Hela veckan som gått!

Hello! :)
Måndag: Då hände det väl inte så mkt, bara att jag och karro hade våra kaptens jackor! 
 
Tisdag: Då var det genrep på LL från klockan 18.00-21.00! Det var kul, snackade lite med Tovas mamma Annika:) 
 
Onsdag: Firade jag, Helena, Mattias och Carina, Pappas födelsedag! Vi åkte till Lödde på Lucy's det är en ROCKA BILLY RESTURANG! Det passade ju bra för vi gillar ju gamla bilar! Alla tog hamburgare!!!! 
 
Torsdag: Då åkte jag, karro, My och Ulrika till centan! För att det skulle vara 20% rabbat på nästa alla saker! Jag köpte en BB CREAM! Mamma åkte också dit så hon köpte den svarta toppen som är på den bilden men My och Ulrika!  Jag fick den för 119kr isf 149kr:) 
 
Fredag: Första dagen på LL showen yehh! Riktigt kul, hände väl inte så mkt bara att det blev en lyckad kväll! :D 
 
Lördag: Andra dagen på LL showen, gick upp typ halv tio och duschade, Gjorde mig klar! Sen cyklade jag ner till showen för den började klockan ett! Mina danser gick skit dåligt! Jag missade båda två lite så jag kom in springande där haha! Hoppas det går bättre på måndag! 
 
Söndag: Jag vaknade, åt frukost:) Sen körde jag och mamma till kyrkan för det är ju FÖRSTA ADVENT idag! Sen körde vi och handlade lite fika, så fikade jag, mamma och Håkan här hemma!  
//Josefin