Ditt namn här

Barsebäcks hamn med Sara och karro!!

Hej!!
Idag så tar jag, karro och Sara sommarbussen till barsebäcks hamn. Och när vi satt på bussen så började det regna vi bara typiskt men när vi var framme så var det fint väder som tur var. Vi badade i alla fall jag hoppade i först sen karro och sist Sara men det var kanske 18 grader men det var ganska kalt ändå.
När vi hade badat klart så gick vi och köpte kul glass. Vi har skrattat hela dagen. Sen gick vi för vi skulle vänta på bussen men där kom en sommarbuss lite tidigare så tänkte vi att vi åker med där. Så började sommarbussen köra till Hofteruop så gick Sara fram till busschaffören och frågade om den skulle till Kävlinge och då sa han ja det ska den men inte för än en timme!! Så vi bara började skratta sen efter en stund så var det bara vi tre kvar på bussen. För chaffören skulle ha rast i 15 minuter så vi satt där bara.
Sen helt plötsigt kom där upp en humla brevid karro så då blev alla skit rädda och sprang fram i bussen och sen satte vi oss igen för då var busschaffören klar så åkte vi tillbacka igen till Barsebäcks hamn igen  det var igentligen då vi skulle hoppa på och sen körde den till Kävlinge.
Här när det bara är vi tre kvar på bussen!
hahah
 
 
 
 

Är i Malmö

Hejsan!!
Igår så åkte jag och mamma till Malmö och hälsade på Jessica, Aiman och Anessa. Anessa fick lite saker av mig och mamma. Sen vid halv fem så körde Jessica oss till ikea så gick vi där inne alla fyra och tittade lite. Jag fick magneter i svart och råsa som jag ska ha till mitt nya skriv bord som jag ska få sen. I ett paket så var där 4 st för 29 kr så det var ganska billigt.
Tog lite foton på Anessa när hon satt i sin barnstol på väg till ikea. Där på ikea så åt vi köttbullar, brunsås, potatis och lingonsylt, Och det var jätte gott:)
Hur söt kan man bli som lilla Anessa♥♥
Puss hajj
 

Jippi

Hej!
Nu precis kom min moster och Sigge. Jag och mamma ska åka in till Malmö och träffa min syster, lilla Anessa och Aiman(Min systers pojkvän) om han inte jobbar. Och dem har två djur också en hund som heter Sussie och en katt som heter Sessan. Jag ska få ett iphone skal av min storebror han ska köpa det idag efter som han är i ullared :) Sen i kväll så ska jag sova över hos karro till imorgon.
 
Har gjort en ny design hoppas ni gillar den.
Puss hajj
 

Detta har jag gjort hela veckan!!

Hej!!
Söndag då kom vi hem från Öland och det var skönt så man kunde få träffa Zmilla och Stinky.
 
Måndag så lämnade pappa mig hemma hos mamma kl 9:30 för jag, mamma och Uffe skulle åka till Målilla för Uffe bor där.
 
Tisdag gjorde typ inget.
 
Onsdag Uffe fylde år han hade kalas också.
 
Torsdag mamma köpte myggmedel till mig som heter djungelolja.Vi badar i en sjö som är ganska nära det var ca 20 C i vattnet.
 
Fredag ska grilla lite ikväll. Annars har jag inte gjort så mkt idag.
 
Lördag jag och mamma ska gå på loppis vet ej om Uffe ska med till loppisen.
 
Söndag jag och mamma åker hem från Uffe.
 
Har ca 48 myggbett sjukt jobbigt. Det kliar jätte mkt okså.
På söndag lägger jag in lite bilder:) Hoppas ni får en bra dag.
Puss hajj

Är i Borghom centrum

Hej:)
Idag så har vi varit på Borgholmslott och kollat lite vi åt en glass utanför. Har ätit palt idag jag, pappa och Carina vi delade på en talrik så vi fick en var. Det var gott det är fläsk i palten och ni som inte vet vad palt är så är det potatis.
kommer bild så ni kan se hur det ser ut. Har faktiskt inte gjort så mkt annars.
 
Imorgon så åker vi hem från Öland så jag bloggar i morgon kväll.
Puss hajjj  
 

Idag och Igår!!

Hej alla läsare!!
Igår så kom Carinas jobbar kompis Lisa och hennes man hit här på Öland. Så dem hade köpt fyra små abborrar. Dem var jätte goda så vi grillade abborrarna så då blev det gott. Så vi satt ute till kl 12 på natten. Man somnade fort när man gick och la sig.
 
Idag på morgonen så åt vi frukost med Lisa och Sven. Sen efter vi hade ätit frukost så körde de i väg med husbilen ner till ullared. Så när de hade åkt så cyklade vi till badhuset och var där i 3 timmar.Det är ca 500 meter till badhuset. Sen på kvällen så cyklade vi 1mil ungefär. Och nu kollade jag och pappa på Jönssonligan och cornflakescuppen den var rigtigt bra!! Och imorgon ska vi till borgholmsslott.
Puss hajj
 

Är i Trollskogen

Hejsan alla bloggare!!
Idag har jag, pappa och Carina varit i Trollskogen här på Öland och då gick vi i skogen en runda och sen så köpte vi en fågelholk som vi spikade ihopa den blev riktigt fin. Sen så körde vi till Långe Erik alltså den fyren om ni vet. Det var rätt häftigt att se den. Ja sen när vi var klara där körde vi hem. Och när vi gick i skogen så plockade jag smultron och blåbär det var gott.
Det var en häst som var där i Trollskogen.
Här är långe Erik!!
Blev inte så bra bilder hade Carinas mobil för jag glömde min hemma.
 

Fråga!!

Hej!!
Ni får gärna ställa lite frågor till mig!!!
 
Om jag ska bli bättre på något!!
 
Kanske om ni vill ha lite tips eller t.e.x  lite mode eller andra saker det är bara att fråga!!
 
Ni kanske vill veta lite om min familj jag då är det bara att fråga!!
Puss hajj
 

Är på Ölands djurpark!!

Hej hej!!
Idag så har jag, pappa och Carina varit på Ölands djurpark. Där var jätte många söta djur jag klappade en lemur dem har en vit och svart randig svans. Där var alla olika sorters djur. Sen efter vi hade gått där så gick vi och åkte karuseller och drog lite lotter och jag van:) ett stort kex choklad!! Men jag äter ju inte godis men nu bryter jag det löftet tror jag. Kommer massor av bilder sen.
När vi var klara på Ölands djurpars så åkte vi till Solliden och då träffade vi kungen och drottningen det blev inte så bra bilder på dem.
Lemurer
 
                                                                                          Kameler!!
Olika sorters Aper!!
 
 
Jätte söt är den!!
 
Björnar
 
Kungen och drottningen sitter ner.
Kommer lite bilder på blommor som var där i kungen och drottningens trädgård!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Har varit på badhus på Öland

Hej!!
Idag så har jag, pappa och Carina varit på stranden i ca en timme sen efter det så cyklade vi till ett bad hus som är både inne och ute vi var där i två timmar. Det var kul att få bada det var uppvärmt i bassängen där ute.
Igår kollade jag på film och det blev treasure buddies den kom detta året så den är ju helt ny. Jag tyckte den var bra. Imorgon ska vi till Borgholm och Soliden och kolla lite.
 
Nu precis så var vi på en resturang och åt planka, och det var jätte gott.
Jessica(Min syster) har skickat en ny bild till mig på lilla Anessa ni kommer få se bilden.
Hon har blivit jätte stor ser det ut som på bilden. Hon är jätte söt. I love you so much♥

Är på Öland!!

Hej:)
Igår så var jag och pappa i Blekinge och vi hälsade på Mattias(Min storebror) och Pink(Mattias hund). Och då var vi nere vi hamnen och handlade fisk. Vi handlade makrill och ny rökt lax tror jag den hette. Men jag satt utan för med Pink när dem var inne i fisk affären. Sen gick vi hem och åt det vi hade köpt och det var jätte gott.. Efter vi hande ätit klart så gick vi ner och åt kulglass jag hade jordgubb och blåbärs glass och det var gott.
 
Idag kl 11 så åkte vi till Öland. Kom fram kl 15:20 men vi handlade lite mat innan vi åkte till stugan. Här på Öland regnar det lite ibland. Vi ska kanske åka till Soliden där kungen och drottningen är på sommaren. Jag vet ej om vi ska till Ölands djurpark det är ganska dyrt kostar 300kr inträde för en person.
Kommer bilder på Pink så får ni se hur hon ser ut.
 
 
 
 
 
 
 

Förlåt att jag inte har bloggat!!

Hej:)
Förlåt att jag inte har bloggat på 2 dagar! Igår var jag och pappa i Varberg på WHEELS & WINGS 2012 det är bil marknad, Och jag fick 14 par strumper av pappa för 100kr. Vi åkte aldrig till ullared:( Men nu till hösten kanske jag åker dit.
I torsdags gjorde jag kladdkaksmuffins och dem var goda!! Allihopa blev uppätna efter som Andre, Anton. Daniella och Tommislav var här hos oss.
Idag började jag och pappa dagen med att titta på sommarlovsmorgon och det bästa pogramet som var på sommarlovsmorgon idag var sparticel mysteriet. Idag ska jag och pappa till farmor och farfar. Jag har gjort fransk monaky på mina naglar innan idag.
Puss hajj
Kladdkaksmuffinsen!!!
 
Mina naglar!!
 
 
 
 
 
 
 

Igår när jag och pappa var i Malmö!!

Hej :)
Igår så va jag och pappa på centan!! Och då köpte jag ett par rosa shorts och en t-shirt.
Och pappa köpte massa t-shirtar han med. Kommer bilder på det jag köpte och de shortsen jag köpte när vi var i Jönköping. Sen när vi kom hem så gjorde vi inget speciellt. När kl 18:00 då körde vi in till Malmö för att kolla när dem tävlade med varandra det låg nere vid hamnen. Så då tog jag och pappa en hamburgare.
 
Idag så började jag dagen med att titta på sommarlovsmorgon med pappa. Jag åt mannagrynsgröt också när jag kollade på sommarlovsmorgon.
Shortsen är från Cubus 149kr
 
T-shirten från New Yorker 49kr
 
Shortsen jag köpte i Jönköping på New Yorker 99kr
 

Ska till center syd

Hej♣
Idah har jag inte gjort så mkt. Gick upp vid nio tiden!! Har lekt med Zmilla.
Ska kanske pyssla lite. Pappa och jag håller på attt göra krusbärskräm (stavning).
Och nu ska vi åka till center syd.
 
Imorgon kommer Andera, Anton, Tommislav(Deras pappa) och Daniella(Deras mamma).
Sen på fredag ska vi till varberg så då blir det antagligen ullared också.
Puss hajj!!

Jag och pappa är hos faster!!

Hejsan!!
Idag har jag och pappa varit hos Karin(Faster) och Leif(Fasters man) för pappa skulle sätta på någon plåt på deras hus. Jag och Karin var där inne och då pysslade jag inne i hennes pyssel rum där är jätte mkt med fina pyssel saker. Jag gjorde 4 st kort som jag blev nöjd med. Sen när papp och Leif var klara så åt vi lite mat. Sen när jag och pappa körde hem så klippte jag gräset sen efter det så cyklade jag och pappa en runda kl åtta. Har fotat mina söta katter♥ Och nu kollar jag och pappa på tv.
I love you so much♥
 

Jag är med pappa!!

Hejsan!!
Idag vaknade jag kl 9 och då åt jag frukost med pappa. Efter det så skulle jag följa med pappa när han skulle göra lite ärenden. Vi har varit på propet och handlade lite kattgodis och kattsand. Har inte gjort så himla mkt annars.
När pappa var på jobbet så köpte jag en magnum till honom och en daim glass till mig. Efter som där var en kiosk i närheten där han har sin firma. Och nu kollar jag på Lotta på Liseberg. Ska duscha när det är slut. Har pysslat lite idag blev några kort blev nöjd med dem.
//Josefin
 

Är i Jönköping

Hej :)
Igår var jag, Helena, pappa och Carina i Jönköping vi var på ikea, A6 center och norra storgatan.
Jag fick ett par usa shorts i färgen rosa. När vi var på ikea så åt vi mat där och det var gott!!
När vi var klara så körde vi till Gränna igen och då gick jag och Helena och kollade när hundar tävlade det var en sorts ras som heter något med staff dem är ganska lika en amstaff fast dem är mkt mindre och inte så kraftigt byggda. Sen när vi kom hem så gick jag och Helena och badade i vättern och det var kalt, Och när vi badade så gjorde Carina mat. Pappa kom också sen ner till bryggan där jag och Helena var.
Men pappa badade inte för han tyckte det var för kalt. Det var en krabba som bet mig på foten och det gjorde ganska ont. Igår när vi hade ätit klart så en stund efter gick vi ner till hamnen och åt en glass jag tog en mjukglass med kolasås och chokladsås.
 
Idag så åkte vi hem och det regnade jätte mkt.
 Och när vi kom hem så packade vi upp våra saker och Helena körde hem till sig sen kom hon igen och då solade jag, Carina och Helena sen blev vi så himla varma så vi sprang lite i vattenspridaren (stavning).
 
 
 

Första dagen i Gränna!!

Hej!!
Idag har jag spelat minigolf med Helena, Carina och pappa. Efter det så åt vi glass. Det hände en olycka här i gränna också innan idag det var båten till Visningsö som krockade i pilen så det var 4 st personer som fick åka till sjukhuset direkt. Dem visade det på nyheterna. Har varit och köpt polkagrisstänger. Har tagit lite foton idag. Helena tog ett dopp i havet men jag gjorde inte det för det är för kalt men kanske imorgon!!
Puss hajj!!
 
 
 
 

I gränna

Hejsan!!
Igår körde vi kl 6 upp till västerås det blev 60 mil upp och ibland så stannade vi och fikade och gick på toaletten.
Det var varmt i västerås jag fick en usa t-shirt av pappa. När vi hade gått klart så var kl 15:30 och då körde vi ner till gränna och det var typ 30-40 mil ner hit. Så nu ska vi stanna här nere till söndag. Igår när vi kom hem så packade vi ur bilen och efter det så gick vi ner till en restaurang och där åt jag, pappa, Helena och Carina black and white, och det var gott. Sen ska jag ut och fota lite här runt campingen. Senare idag ska vi fyra nog gå och köpa polkastänger så laddar jag upp bilder senare ikväll. Kommer bilder på bilar när vi var i Västerås.
 
 
 
 
 
 

bilder från idag!!

Hej!
Imorgon skulle vi visst gå upp kl 5 så man håller på att packa har snart packat klart allt.
Kommer bilder på Zmilla, Stinky och mina hönor för jag har inte lagt in några bilder på hönerna innan.
Jag har bara tagit bilderna med min mobil så bilderna kanske inte blir så fina!!
                                                                             Stinky!!
                                         Zmilla!!
                                       Hönerna!!
 
 
                                                                         
 
 

Har varit i Lund!!

Hej:)
Idag är det jätte fint väder jippi!! Har varit i Lund på ö&b och jula. 
Då väntar man bara på att pappa ska ringa för då ska han hämta mig. Imorgon så åker vi tidigt upp till västerås och går på power meet där sen vid 17 tiden kör vi ner till Gränna och övernattar där i några dagar.
Längtar så mkt dit vet ej om jag bloggar imorgon vi kanske tar med oss datorn.
Puss hajj
 

Ben & Jerry`s

Hej hej!!
Har ätit Ben & Jerry`s idag och det var första gången också!!!
Den var riktigt god!!
Puss hajj

Bilder på mina under bara katter!!

Här kommer massor bilder på mina katter för jag tror att jag inte har lagt ut några bilder på dem.
                                                              Zmilla!!
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                         Stinky!!
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                    Zmilla och Stinky<3<3
Puss hajj
 
 

Sommarlovet!!

Hejsan :)
Jag önskade att det blev lite sol så man kan bada och sola lite det hade varit skönt. Har ritat lite i min top modell bok för jag inte har något att göra. Har kollat in hos andra bloggare. Jag länktar till imorgon för då ska jag till pappa och va där i ca 3 veckor så det ska bli kul. 
 
Nu på sommarlovet så ska jag åka till:
Öland
Gränna
Västerås
Varberg
Kanske Ullared också
Vi ska nog göra lite mer än det jag har skrivit jag hoppas det!!
 
Nu snart kommer min mammas pojkvän och det är så borring när han kommer:(
Det är därför jag alltid vill åka till pappa när han är hos oss.
Sen i augusti månad ska jag och karro se bio och då ska vi se LOL:)
Den värkar jätte bra!!

Hjälp!!

Hej :)
Idag  vaknade jag kl 9 för att jag skulle se sommarlovsmorgon!!! Efter det åt jag lite frukost. Har skrivit lite i min almenacka, och när jag var klar med det så skulle jag klia mig på armen så kände jag att där var något och då kollade jag och då var det en fästing jag som hatar fästingar det var min tredje fästing
Idag kommer mammas pojkvän :)
 

Jag och karro är på centan!!

Hej:)
Idag när jag och karro hade vaknat så tittade vi på sommarlovsmorgon!! Sen åt vi frukost.. Det blev inte vikenbadet idag vi tog i stället bussen kl 12:07 ut till centan!! När vi var där så provade vi lite kläder vi åt en glass också. Jag köpte en ny almenacka, en liten t-shirt till Anessa och jag köpte en fotoram som det står love på. Kram Josefin
Min glass!!
 
Jag och karro!!
 
 
 
Här är t-shirten till Anessa!!
Men den är för stor för henne!!
 
 
 
 
 

Hej hoppp

Hej hopp!!!
Idag när min storebror kom hem så åkte jag, mamma och Håkan iväg för att Håkan skulle köpa en ny dator  som han hade hittat på blocket, den var ganska fin han köpte den för 1200kr lagom pris. Så när vi kom hem så fick jag hans ny tanentbord och han fick till baka sitt gamla.  Jag har packat tills jag ska till karro. Så nu hoppas jag hon ringer eller SMSar att jag ska komma. Jag har solat lite och spelat lite fotboll. bloggar mer imorgon!!! Puss hajj

Idag ska jag sova över hos karro!!

Godmorgon!!
Jag började dagen med att kolla på sommarlovsmorgon, efter det så åt jag och mamma frukost. Har inte så mkt att göra idag. Men senare i kväll ska jag till karro för jag ska sova över där till imorgon, och kl 12:00 imorgon ska vi cykla till vikenbadet och det ska bli kul att få bada lite. Jag hoppas vi somnar lite tidigare idag annars brukar vi inte somna fören vid 3 tiden. Igår så följde jag med karro hem så vi kollade på sommarkrysset och det är alltid trevligt att se på. Igentligen så ville jag och karro åka till tossellila idag men det gick inte:( Har gjort en ny design efter som jag har tagit nya bilder så ville jag ha en ny design. Ska annars inte göra så himla mkt idag. På onsdag ska jag till pappa jippi:) 
Hoppas ni som läser min blogg också får en trevlig söndag!!
Puss hajj