Ditt namn här

Iphone 6/6+

 
6an
 
6plus
 
Vad tycker ni om dem nya iphone ?
Jag har bara sätt dem på internet men inte i butik, men dem ser helt okej ut. Men man vet inte om dem är lika snygga i butiken.. 
//Josefin

Kulturnatten i Lund 2014

Idag är det the color run i Lund :) Det hade varit kul att springa det loppet på 5km, men jag tror att man måste vara 16år.. Så då får det bli nästa år ist, kanske.. 
//Josefin
 

V. 38 börjar närma sig sitt slut..

Måndag: Jag, My och Karro följde med Ulrika hem för vi skulle baka till föräldrarmötet på tisdag.. Vi bakade morotskaka! God blev den.. heheh! Jag köpte den nya Coca Cola Life, mycket god den smaka inte lika mycket socker som dem andra :)
 
Tisdag: Börjar på min vanliga dans igen.. Hej Latin fiosen och hejdå bollywood:/ Ville gå på båda danserna men var tredje torsdag är jag ungledare, på konfan så det krockar med bollywooden :( Så nu blir det latin igen, jag har missat två gånger och jag kan ju säga som så den är riktigt svår :/ 
 
Onsdag: Slappa lite efter skolan, sen hjälpte jag mamma att plocka ur disken från diskmaskinen & damsuga hela nedervåningen:) 
 
 
Torsdag: Alla unga ledare träffades på församlingshemmet i en timme. Så vi snacka lite vad som skulle hända under terminen.. :) Kul hade jag iaf man fick träffa några från min konfa grupp :) 
 
Fredag: Igår åkte jag, Felicia, My och Ulrika till Lund och gick där någon timme sen kon Johanna och efter det kom hennes kompis Julia.. Så vi blev några stycken :) Jag köpte ett par nya mjukis byxor för typ alla jag har är svarta och ett par av mina svarta är massa hål i men jag vill verkligen inte slänga dem men jag får nog göra det.. :/ Jag köpte trosor också, hahha.. 
Dem är perfekta nu när jag åker utomlands :) Får väl köpa koftan till sen efter jag kommer hem från Cypern.
//Josefin

Skrylle :)

Massa svamp bilder..
Varit ute och gått i skrylle idag vi tog en 3 km runda :)
//Josefin
 
 
 
 
 
 
 

Tv serier jag följer nu!

//Josefin
 

Natur - ej redigerade

Hej!
Igår på kvällen innan solen gick ner var jag ute och tog lite foton.. På första bilden ser det ut som jag har lakt på färgade effekter men det har jag inte :) Blev iaf nöjd med bilderna, lite höstliga bilder ;)
Kamera: Nikon d3000 
Objektiv: Tamaron 70-300 mm
 
//Josefin
 
 
 
 

Jag

//Josefin

Spellista del 1

//Josefin

smoothie

Hej!
I måndags när jag kom hem gjorde jag smoothie, mm vad god den blev.. Efter det var det bara till att börja plugga.. 
//Josefin

Mitt smink och skrivbord..

Sminkförvaring från ikea 150 kr
//Josefin

Skype

Åt lite frukt och en typ en kaka.. haha vi kallar den i mitten för en kaka! Det åt jag när Hanna, Timman, Simon och Michelle snacka på skype Hannas kompisar och Hannas kusin michelle från Ystad.. :)
//Josefin

Klippt mig!! :)

Klippte mig på Rinse inne på emporia igår! :)
Hon tvätta mitt hår så himla fint och lent håret blev :O Det kommer bli väldigt kort när håret blir lockigt.. Det kostade bara 290kr väldigt billigt behövde inte beställa tid innan i heller! 
 
Jag, mamma, Anessa och Jessica vi åt buffe också, jävligt gott.. Sen kollade vi litta till efter det stack vi hem till Jessica och Aiman. När vi skulle åka jag och mamma ifrån dem så ville Anessa att vi skulle stanna och äta mat med dem så vi stanna kvar! 
//Josefin

Torsdags plugg!

Plugga lite spanska, åt nötter, snacka med Hanna på skype och hade musik på.. 
Stack till DANSEN IGÅR :D första gången på 1 termin.. Går på bollywood men kommer antagligen få byta tbx till latin fusion för att jag kommer vara ungkonfirmand ledare på torsdagar.. :/ 
//Josefin 

3 olika sorters frisyrer!

Dessa frisyrerna har jag gjort!
Bild 1: använde en sårts tång, så blev det vågor på Helena
Bild 2: sovit med flätor 
Bild 3: gjorde en fisbensfläta på Andrea 
//Josefin 

Hello september

//Jossan