Ditt namn här

Var i Barsebäck igår med karro!

Ni ser nog vilka bilder jag har redigerat..
 
Igår tog jag och karro sommarbussen till Barsebäck vi var hemma 20 över nio sen så gick vi hem från stationen. Vi gick hem på tio minuter, så tog jag mina saker hos karro och sen stack jag hem:) Vi var riktigt trötta när vi kom hem..
//Josefin

Sommarjobbat vecka 2

Hej!
Denna veckan var lika dan som förra har jobbat alla dagarna till 2 har varit med my och ulrika lite efter vi har slutat.. Har bara 3 dagar kvar sen så är det dags för att ha lite semester. Detta inlägget blev väldigt kort.. heheh!
//Josefin

Plockade jordgubbar

Idag så åkte jag, pappa & Helena till Dagstorp och plockade jordgubbar.. mm så gott, så nu ska det ätas jordgubbar:) Helena köpte ca 1 liter och vi köpte 3,50 liter jordgubbar! Så vi har massor av jordgubbar:))'
//Josefin

"Himlen börjar här"

 
Helloj!
Igår så läste jag några kapitel i "Himlen börjar här", har dock läst lite av den innan för ganska länge sedan så tänkte att jag kunde ju fortsätta på den. Så här ska det läsas mkt i sommar :) Den är rätt så bra, har ju int eläst klart den i än så kan inte avgöra hur bra den är, tyvärr.. 
//Josefin

Hittade en gammal crescent cykel här hemma

Tyckte den var cool så jag tog några bilder..  Bilderna blev fina! 
Pappa ska sälja den så kommer länka adressen när han har lagt upp den på blocket. 
//Josefin

lekte med redigeringen före & efter bild

 
 
 
 
 
Hej!
Hade lite tråkigt så jag testade att redigera i ett bättre program... Mkt bättre var detta programet har testat andra men dem är inte bra.. 
//Josefin
 

Midsommar

 
Helloj!
Igår var det midsommar som verkligen alla vet. :) Vi var hemma hos våra kompisar. Vi åt midsommar mat och jordgubbar, grädde, glass & jordgubbs tårta... mm gott! Midsommar mat är så himla gott. Jag och pappa vi gjorde kransar en till mig, en till Andrea och en till djuren.. Jag fick två foton på Stinky när han har kransen på huvudet men dem blev verkligen jätte dåliga dem bilderna. :/ Det var en trevlig midsommar iaf :) Jag lägger upp någon bild sen i detta inlägg, har inte fått dem bilderna någon annan tog på mig och mina kompisar..
//Josefin

Klädställning

Halloj!
Här är några kläder jag har på min klädställning:) Ser ni den blommiga klänningen? Det var iaf den jag köpte igår. Ni ser ju jag har ändå ganska många klänningar har en hemma hos mamma också. Har 8st på bilderna. Ska försöka använda dem i sommar kanske inte dem mörka klänningarna för vill ju inte att dem ska bli blekta i solen & det kan bli ganska varmt med mörka färger.. Men imorgon ska jag försöka ta många bilder så ni kan se hur min klänning är på. SKÖNT ATT DET ÄR MIDSOMMAR IMORGON<3 ska försöka slänga in något inlägg imorgon på min outfit med klänningen och krans i håret, ska försöka göra en krans imorgon... Blir kanske att jag gör ett inlägg imorgon på natten när vi kommer hem men tror inte jag kommer orka så vi får se.. 
 
 
Men ni får ha en trevlig MIDSOMMAR IAF!!
//Josefin

Mysigt i Lund med syrran

 
Hello!
Igår var det onsdag och då hade jag och min syrra bestämt att vi skulle gå lite i Lund. Det passade ju bra för det var ju strålande fint väder:) Vi gick in på whoops som ligger på hörnan mittemot stationen. Jag hade hittat en klänning på hemsidan som kostade under 200kr hur billigt är inte det..? :O Man kan ju inte hitta en sån fin klänning för under 200kr det är omöjligt.. Men jag hade tur, jag hittade en snygg midsommar klänning som jag tog gick ner och provade och den var väldigt fin på också:) Så JAG KÖPTE DEN :D Efter det gick vi på Bangatan lite och kollade ända tills vi kom till sushi resturangen då gick vi in och köpte SUPER GOD SUSHI<3 sushi for lajjjff :) Jag tog åtta bitar och Helena 12 bitar, jag tyckte åtta bitar räckte.. Så gick vi med vår sushi till domkyrkan så satte vi oss på en bänk där ute i det soliga vädret.. När vi var klara gick vi och kollade lite till sen innan vi var nöjda så köpte Helena den glassen där uppe och hon tog en tugga och hon tyckte mjukglassen smakade lakrits så jag fick den och jag kan säga att den var inte någon höjdare..... Jag var hemma igen halv sju!
//Josefin

Sommarjobb

Hej hopp!
I måndags var det första dagen på sommarjobbet.. Det var väl helt okej, om ni inte vet så sommarjobbar jag på dagis. Jag trivs inte så jätte bra där:/ Det andra dagiset jag praoa på i Bara/ Svedala kommun var mkt bättre saknar faktiskt det dagiset väldigt mkt, det hade varit bättre om jag hade sommarjobbat där ;D 
Tiderna är super börjar 8.00-14.00<3 Hela veckan har vi gjort liknande saker.. 
 
När vi hade slutat så följde jag med My hem och åt lite, för vi skulle träffa natti & mikki, jag ville ju träffa mikki för jag kunde inte träffa henne någon annan dag nu när hon är nere:/ Så vi var med lite andra folk, vi 
gick och handlade allihopa sen :) Hade ganska roligt iaf!!
//Josefin

Bodde i Bara hela helgen<3

Hej hopp! 
 
I helgen så var jag ju hemma hos Jessica, Aiman & Anessa, för mamma skulle iväg! 
Så jag åkte ju dit i torsdags och åkte hem i söndags... 
 
Fredag: Slapp dag typ på kvällen kom Momo och sen stack jag, Jessica & Anessa till Kniv &Gaffel för att äta mat, efter det stack vi till leksaksbutiken och köpte ett lego till Anessa för att Anessa fyllde år:)
 
Lördag: Jag, Jessica & Anessa åkte till Aqua kul i Malmö och badade där.. Första gången vi var där vi hade faktiskt inte varit där innan. Det var skönt att bada det händer inte så ofta.. tyvärr:/ Men nu i sommar ska jag bada mycke.. :D Så vi var där i några timmar, när vi skulle hem så stannade vi på Cafe 2000 för att köpa sallad jag tog räk sallad.. gott,mm 
 
Söndag: Vi tog det lugnt vi solade i stort sätt hela dagen, mamma kom vid fyra tiden så åkte Aiman och köpte donkan mat.. hehe 
//Josefin
 
 

Nu är det SOMMARLOV<3

Nästan alla i klassen! 

Hej hopp!
Nu är det SOMMARLOV<33 Idag är det första dagen på sommarlovet :) Det blev många bra bilder från igår.. Första dagen på mitt sommarlov är jag i Bara, Svedala kommun! Riktigt härlig, ska vara här hela helgen:) På måndag börjar jag sommarjobba med My & Ulrika på kyrkodagiset:) så jag jobbar ända fram till den 2 juli så jag tjänar 2400kr whoo! 

Anessa fyller 2 år idag:) Men ni får ha en fortsatt bra dag! 
//josefin









Korsbacka maran på 7,8km

Uppvärmning på hög nivå ;D

Hello! 
I Tisdags så skulle alla på skolan gå/springa maran.. Vi hade några elever som satt och visade vägen och som hade hand om drickan! Vi fick vårt första vatten efter 4 km då var man död nästan man längtade efter vatten:D jag och karro joggade ca 2 km i början sen så gick vi och joggade men vi gick för det mesta. Så vi kom i mål efter 1h & 11 min, vi var ändå stolta över resultatet för vi var långt i från dem sista där var massa andra som kom efter oss! Men jag håller med om att det är för varmt för att springa 7,8 km i ca 26 grader..
//Josefin 





Lärarensdag

Hej hopp!
I måndags var det lärarensdag, så då åkte hela klassen till Lund:) För vi skulle äta på valvet.. Vi var i Stadsparken först och där var massa studenter, Gud vad sugen man blev på att ta studenten.. Sen stack vi till en lekplats! Efter det stack vi till Valvet, jag och karro tog kebabtallrik.. :) När alla var klara så stannade vi kvar i Lund, så vi gick och kollade i affärer, jag köpte ett par nya ögonfransar & vi stack hem ca klockan 3 för My skulle till tandläkaren vid fyra tiden! När hon var klar där så stack hon, jag & Ulrika till Ica sen så kom Hanna så satt vi där nästan hela kvällen:)
//Josefin 

New in

Hello!
Här är det jag har handlat under hela helgen<33
Linnet köpte jag i Danmark i fredags och jag handlade ögonfrans lim, skärp, ögonskuggsborste idag :) 
 
Igår var jag på kalas hos Anessa & tänkte att jag gör ett inlägg nästa gång jag kommer till pappa om kalaset. För då har jag fått alla bilderna som min syrra tog med sin kamera.. Så ni får vänta i mer än en vecka :/ 
//Josefin

Frukt tallrik

Hej!
I fredags så gjorde jag detta på kvällen efter vi hade varit i Danmark:) Riktigt gott var det.. mmm 
Man blir ju sugen bara man ser bilden<3
//Josefin

Foton på Zmilla & Stinky

 
Hej!
Tog dessa bilderna på Zmilla & Stinky för ca en vecka sen nu, så tänkte att det var dags att slänga in lite nya fina bilder på dem båda. För en gångs skull så fick jag bra bilder på båda, jag har inte redigerat dem! Lite coolt var det ju att jag fick bilder på när båda gespar (hehe).. inte vardag det händer :) 
//Josefin

Fotodag med vänner den 26 maj

Fail bild.. 
syskonen seijsing 
Min outfit
Jag och My trillar haha.. Tur mikki hade sin telefon uppe!
//Josefin