Ditt namn här

26/2

Hej!
Idag är det onsdag och innebär lång dag i skolan....  Ganska jobbigt att gå till 15.25 på en onsdag. Hoppas att jag får alla rätt på glosorna, kändes som det gick riktigt bra. Imorgon blir det att ha förhör i svenska glosor.. inte kul alls! Imorgon ska vi ha hemkunskap. Så mäste jobba med ett häfte idag. Vi slutar nog skolan 2 imorgon så jag och Ulrika stannar nog kvar efter skolan.  För vi ska på konfaträff klockan 4! 
 
Ska till pappa imorgon jippi. Får ju träffa min älskade katter:) Håkan beställde en fjärrutlösare idag. Länktar super mkt tills den kommer. Jag kommer lägga upp bilder sen på STATIVET och FJÄRRUTLÖSAREN. 
Men det kanske blir att jag bloggar när jag kommer hem till pappa imorgon. Vi får se men ni får ha det så bra så länge! //Josefin

Söndag och Tisdag

Hallojj!
Idag var det tisdag, skola som vanligt fick tbx mitt förhör på biologin gick ganska bra 22/29! Så är nöjd med resultatet. Har glosor till imorgon så jag har pluggat på dem med. Har checkat några avsnitt av pll är ju på säsong 4 och avsnitt 11:) Har kollat Linn Ahlborgs youtube kanal.. Så ska nog kolla på ett avsnitt till på pll innan jag ska sova. Håkan ska kanske beställa en fjärrutlösare idag till mig:D
Söndag:
Efter jag och mamma hade varit på elgiganten i ca 2 timmar för vi skulle köpa ett kamera stativ till mig och mamma skulle kolla på surfplattor! Det blev faktiskt att mamma köpte en vit Samsung galaxy tab 3 alltså en surfplatta:) Men iaf så mötte jag My när vi hade kommit hem, för vi skulle fota lite så jag tog med mig mitt stativ. Första bilden är från fotorundan!! //Josefin

Kalas för Jessica

Hej!
Idag var det kalas hemma hos Jessica, Aiman och Anessa. Dem bjöd på den fina tårtan på första bilden, kakor och hamburgare som Jessica hade gjort. Mmmm riktigt gott. Tog iaf med mih min systemkamera för annars hade det blivit kassa bilder. Har gjort bilderna ljusare för annars hade dem blivit ganska så mörka! Där blev inga foton på födelsedags grisen hehe... Det var jag, mamma, Håkan, Anders, Anessa, Aiman och Jessica, vi var inte så jätte många. Men vi brukar bara bjuda familjen:) Orkar inte kolla på melodifestivalen så får väl checka det imorgon ist. //Josefin

Ishallen i Landskrona

Hello!
I torsdags så körde karros pappa oss till ishallen i Landskrona hehe.. Som sagt älskar att åka skridskor ni ser ju hur "duktig" jag är haha..! Blev att vi åkte både där ute och inne:) Det var mkt folk i torsdags också. Men det är ju antagligen bara för att det är sportlov. Sen åkte vi ju hem vid 2 för dem skulle ha skridskoskola där sen.
//Josefin

Landskrona med karro & Ulrika

Hej hopp!
I tisdags så åkte jag, karrro och Ulrika till Landskrona och åkte skridskor i 3 timmar. Vi åkte först där ute för att man fick inte åka där inne för dem öppnadade klockan 11 och vi var där ju tidigare! Men det var roligt att åka där ute:D Vi gick in sen när dem hade öppnat. Där var helt fullt på isen så man var ju rädd man skulle krocka med små barnen för dem bara kastade sig ut på isen. Vi åkte till sationen sen så gick vi där i från till donkan. Det var ganska långt och det blåste lite också. Men vi komiaf fram till donkan. Så vi beställde hamburgare åt där i ca en halv timme. När vi var klara pallade vi inte gå tbx till stationen så vi åkte buss. När vi var framme på stationen åkte vi tåg hem till Kävlinge. När vi var hemma i tråkiga Kävlinge igen så följde jag med karro hem en liten stund sen så stack jag hem. Och gissa vad det låg ett paket till mig, WHOOO! Min handsprit hade äntligen kommit dem luktar så himla gott:) //Josefin

Redigerat till ljusare bilder!

 
 
 
 
 
 
 
Hejsan!
Idag var jag hemma själv för pappa och Carina skulle jobba. Så jag tänkte jag kan inte ligga kolla på pll hela dagarna... Så jag gick ut och fotade lite. Fick någon ide med ballongerna... Det börjar ju bli vår här nere i skåne så jag tog lite foton på vår blommorna.  Tog så klart några bilder på Zmilla också. Sen gick jag in för det blåste ganska mkt. Så kopplade jag datorn till tv så jag kunde kolla på pll på större bild. 
 
Imorgon blir det att gå upp tidigt & fixa sig sen ska jag, Ulrika och karro ta tåget till landskrona och sen ta bussen till ishallen:) Längtar så mkt för älskar att åka skridskor. Ska förmodligen hjälpa karro med sin blogg efter vi har åkt skridskor. Så bloggar kanske imorgon vi får se. 
//Josefin
 
 

140215

Hello!
Idag efter jag och pappa hade ätit frukost så fick jag en ide. Tog fram rosa post it lappar och jag bara kom på den ideen med alla hjärtans dag. Tog ju inga foton igår på alla <3 dag så det fick bli idag ist:)
Har kollat några avsnitt av pll också, är inne i säsong 2 nu:) Så det har varit en slappe dag idag!
Kollade på mello också där var ganska många bra låtar. Tyckte Oscar Zia, Shirley Clamp, State of drama, Ace Wilder och dr. ablan & Jessica Folcker tyckte jag var bäst. Faktiskt rätt många bra låtar som har varit med detta året. 
 
Har fixat min blogg också. Har inte bytat på länge för att jag har inte fattat hur man gör för dem har typ ändrat i mallarna. Men se vad man kan fixa fram när man koncentrerar sig. Blev faktiskt nöjd med både header och design. //Josefin
 

Pll

Hej! 
Igår var jag hemma från skolan för jag hade feber. Så jag tänkte att jag skulle följa någon serie så jag började följa PLL! Har bara sett några avsnitt då och då, men nu börja jag med säsong 1!! Jag körde på med avsnitt efter avsnitt har kollat på 16 avsnitt igår! Hinner kanske se några fler ikväll! Den är så himla bra! Följer ju också gossip girl. Riktigt bra serier är dem två. Har ni inte sett något avsnitt av Pll och gossip girl så har ni nog missat något! :)  
Ni ser vad det står på bilden! Hoppas alla har haft en bra dag för nu är det faktiskt sportlov:)<3

Förkyld.. :(

Hello:)
I söndags när jag vaknade hostade jag och kände mig febrig, kände mig ganska hängig och trött! Sen på måndag mådde jag bra igen hostade bara lite. Men igår började jag nysa ganska mkt så jag gissade på att jag skulle bli förkyld! Och idag var jag lite förkyld när jag vaknade gick till skolan. När jag kom hem kände jag mig ganska trött och super förkyld! Typiskt bara för att det är alla hjärtans dag på fredag:( Var dock sjuk/förkyld förra året med! Så vi får hoppas att jag mår bra till på fredag:) 
Ni ser ju näsan är jätte stor, ser lite ut som en grisnäsa! :( //josefin

Fredagsmys hos mig!

Hej!
Hahah "one big happy family" :)
Vi kan säga att det fortfarande är fredag! Iaf karro, My, Ulrika, Hanna och Flizan kom hem till mig idag. Vi hade en liten mys fredag. Vi spelade lite spel, lyssnade på musik och kollade på tv! Rätt chill faktiskt. Men det är ju najs det också. Jag hade lite kakor och saft så jag bjöd på det. Hanna och Flizan stack typ kvart i sex för Flizan skulle vara hemma sex. Urika stack vid halv sju för hon skulle följa med sin mamma och handla. Och då blev det bara jag, My och karro kvar, haha. Vi kollade på Ola-Conny & Morgan en liten stund sen kollade vi på något annat. Dem åt pizza här:) Sen kom mamma typ halv nio och dem stack hem nio. Och nu sitter jag med min brors dator och spelar musik för han är inte hemma :P Hoppas mi också har haft en lika chill fredag som jag.
//Josefin
 
 
 
 
 
 
 
 

PH 2014

Kollar på PH:) Riktigt kul är det nu är bara ledsen att Samir och Anja inte står i semifinal:( 
Nu är jag riktigt taggad på vem som vinner av Jesper och Aina! //josefin

140205

Hello friendos!!
I måndags följde jag, My och karro med Ulrika hem efter skolan! :) My och Ulrika gjorde kokosbollar utan kokos på. Medans jag plattade karros hår, för vi skulle ut och fota sen när vi var klara! :) Det blev inte så många bra bilder för vädret var helt konstigt. Men får väl lägga in någon bild sen. När vi var stel frusna så gick vi in och kollade på en riktigt konstig film som jag inte vet vad den heter! Bjuder på två bilder som jag tog med karros iPhone 5s:)
 
Igår var det en vanlig dag i skolan! Var på samtal vi fyta med mamma. Sen kollade jag lite på gossip girl när jag kom hem:)Jag tittade ju också på PH fast det började ju inte förräns klockan tio!!
 

Blåbärsmuffins

Bakade blåbärsmuffins innan!
Vi köpte blåbär innan idag när vi hamdlade på willys! Det var Americanska blåbär dem var riktigt stora. 
//Josefin
 

140202