Ditt namn här

Bowla på big bowl i Malmö!

 
När vi kom till Malmö C i fredags så tävlade Hanna, Felicia och Ulrika om att vinna yoghurt och fil med pepparkakssmak. Ulrika och Hanna vann men inte Flizan.. Jag träffade min nästkusin också för hon skulle till sin pojkvän, det är inte så ofta jag träffar Angelina så det var lite kul att få träffa henne en snabbis.. 
Vi blev 12 st, det blev jag, My, karro, Hanna, flizan, Felicia E, Felicia F, Ulrika, issa, Anna, Marina och Emmy!
Vi bowla i en timme, sen stack vi till trianglen för att äta på mc, kan ju säga som så att när vi skulle trycka tåg biljett så hade jag glömt min kod till bankkortet.. och som tur var hitta mamma min kod sen när vi var i malmö :) Det var en väldigt stressig dag i fredags.. Jag köpte nya lösögonfransar :)
//Josefin
 

Fira pappa!

Helloj!
I torsdags fyllde pappa år, så då var vi på lucys! Vår lilla tradition nu är att åka till lucys varje gång någon i familjen fyller år.. :) Dena gången tog jag ribs med bbq sås så himla gott, Mattias tog faktiskt också det och dem andra tog burgare.. Jag, pappa och Mattias beställde vitlöksbröd också, dem är så himla goda där.. 
Min fantastiska pappa, vet inte vad jag skulle ha gjort utan honom..! 
//Josefin

Fördjupnings dag i skolan..

Helloj!
Idag var det fördjupnings dag i skolan.. Det var helt okej väl.. Bjuder på dessa "fina" bilderna på mig :P Sov faktiskt inte med flätor i natt :O jag skruva bara mitt hår och satte gummiband sen ;) så det blev lite lockigt :P 
 
//Josefin

Tristan Björling från idol

Hej!
 
I dag när jag kolla aftonbladet, så stod det att Tristan Björling från idol hade dött.. Han blev bara 19 år!
Han tog sig vidare till slutaudition i idol, men blev utslagen ur tävlingen under den direktsända kvalveckan. 
Så himla tråkigt tycker alla ska tända ett ljus för Tristan! Det står dock inte vad han dog av.. 
 
 
 
//Josefin

Söndag

Tog lite bilder igår, innan jag skulle till hem inrednings party.. 
 
Linnet är från Cypern!
//Josefin
 

Pepparkakshus

I lördags gjorde jag, pappa och Helena pepparkakshuset färdigt! Blev faktiskt väldigt fint i år, annars brukar det inte bli så vackert..
//Josefin

Fredagen den 21/11

Hej! 
Idag är det fredag som alla vet! Det är så himla skönt att få sova någon timme längre :) 
Idag gjorde vi äppel paj på hemkunskapen, såå gooottt! Vi sluta kl 14.10, ändå lugn dag med helt okej lektioner. Mysig fredag har det varit i skolan idag.. 
När jag kom hem så satte jag på datorn, så snackade jag med Hanna på skype. Jag åt räkmacker till kvällsmat, som jag gjorde själv.. 
//Josefin

Mobil bilder från veckan!

//Josefin
 

Håkan 25 år!

I måndags fyllde min bror år! Han blev 25år. 
//Josefin

Förra helgen!

Fredag: Jag och mamma var på nova för jag skulle ha fatt i en svart klänning med palgetter eller glitter. . Men jag hitta ingen.. Jag köpte ett par örhängen från glitter och en bb-cream från maybelline på kicks! Sen när vi skulle hem så köpte vi räkbaguetter på coop, mm så gott det var :)
(lägger in bättre bilder imr när det är ljust)
 
 
Lördag: Jag somnade kl 02.30 och vaknade kl 15.35 så jag kan ju säga att jag sov många timmar hehe.. Var riktigt trött, skönt att man kan få sova ut ibland asså.. :) Så vid fe, tiden ungefär kom Hanna till mig så cykla vi till karro och efter det till My så stack vi till Sibylla.. Så vi satt där några timmar och prata om allt möjligt! Vi var på ica lite senare och handla litta :) 
 
Söndag: Jag och mamma stack till Malmö för att hämta Håkan och sen körde vi till Ikea för mamma skulle bjuda på brunch :) mm vad det var gott! När vi var klara stack vi till Håkan och Daws lägenhet för Håkan skulle ha kalas. Men mamma stack till Jägers och titta lite.. Vi åt sörgåstårta som dem hade gjort och så åt vi någon torta. 
//Josefin

Dam & Herr parfymer

Är helt GALEN i dessa parfymerna.. Efter jul ska jag deffenitivt köpa den röda Dior parfymen :O Den luktar så fruktansvärt gott.. :) Rekomenderar verkligen dessa parfymerna till tjejer!
 
 
 
Är helt GALEN i dessa herr parfymerna.. One million är så himla god.. Rekomenderar verkligen dem parfymernatill killar.
//Josefin

smokey makeup

Hej igår så hade jag ögonskugga på mig :) Det händer inte ofta en vardag.. Får väl bli bättre på det :)
//Josefin

Så ser min mobil ut!

Här är min mobil som jag ska ha i 5 månader :p Den är inte helt ny jag lånar den av min bror ju..
//Josefin

Testar gymma i en vecka!

Hej!
I tisdags stack jag, Hanna, Felicia och Ulrika till gymmet! Jag hängde med för att skulle testa i en vecka :)
Så igår så stack jag, Felicia, Issa, My och Karro till gymmet och My och Karro ska också testa en vecka! Men jag börjar gymma på riktigt i januari, tänkte nytt år ny start på året :) Jag tror jag ska dansa också :P 
//Josefin

Hemsk dag efter höstlovet!

Hej hopp!
I måndags börja vi skolan igen.. :/ Höstlovet gick fort tyckte jag..! HEMSK DAG, skulle låsa upp mit skåp och kolla schemat så håller jag ett häfte och min mobil i samma hand och så tappar jag min telefon så hela skärmen sprickor.. Tack så mkt för vi börja skolan!! 
 
Så nu får jag ha en Sony xperia s i 4 månader och 3 veckor.. Man kan inte ens spara bilder från nätet på telefonen :/ Annars är den helt okej men saknar ändå iphone.. Får syrrans iphone 5 i mars nästa år! 
//Josefin

Måndag & Tisdag på höstlovet

Måndag och tisdag på höstlovet gick jag på höstskola och räkna matte, fick hjälp med lite saker som jag inte fattade osv.. 
 
Pallade inte ha utsläppt hår på tisdagen så gjorde något enkelt i håret :) 
Målade mina naglar också på tisdagen fast det gjorde jag på kvällen.. För ville ha fina naglar när jag skulle till Berlin! Det är mina egna naglar och jag har inte använt gele eller något på naglarna!!
//Josefin

Tid och ork

Tänkte att en dag jag har tid och orkar ska jag försöka hinna skriva om när vi vari Berlin dock delar jag upp det i olika delar som jag gjorde med Cypern :) 
//Josefin

Del 3 - Cypern

Hej nu tänkte jag faktiskt att detta skulle vara det sista inlägget om min resa  i Cypern! Det har ju gått ca 4 veckor sen jag kom hem.. Så tänkte det skulle vara sista för ska börja med Berlin resan sen.. :)
 
Testade en ny magnum, riktigt god är den!
Frukosten, så gott!
Första dagen i Cypern och senare på veckan, blev stor skillnad ju ändå :)
Trampbåtar låg där några st i vattnet, såg faktiskt en familj som var ute med en!
Ligger och solar!
Fina strand bilder.
Det började blåsa som in i och det blev höga vågor, så dem tog fram den röda flaggan..
Tänkte det får räcka med bilder.. Alla bilder är oredigerade.
Kamera: Iphone 4 och Nikon d3000
 
//Josefin
 

November

Hej!
Tänkte säga Hello November... Några dagar sen hehe, men bättre sent än aldrig :P
//Josefin