Ditt namn här

Mitt ny målade rum<3333

Hej!
Så här överraskad blev jag igår när jag skulle gå in i mitt rum. Mitt rum är i färgen nougat och inte rosa mer:)
Älskar färgen jätte mkt. Det ser grått ut men det är nougat! Satte upp London bilder på skorstenen:)
Är så sjukt nöjd med mitt rum. Ska få en platt tv nästa vecka så adjö tjock tv. Kommer inte sakna dig hehe!
//Josefin
 

Måndag - Torsdag

Hej hopp!
MÅNDAG: Helt vanlig dag. Jag och karro var ute och fotade lite i det härliga snö vädert. Men det var riktigt kalt. Blev inga bra bilder på mig så tänker inte lägga upp dem. Efter vi hade varit ute så pluggade vi lite. Sen ringde jag till THE BODY SHOP om prao plats vecka 14 & 15. Men hon sa att jag skulle åka till nova för att snacka om det. Så när jag hade snackat klart så pluggade jag lite till. Sen efter typ en timme stack jag hem. 
 
TISDAG: Haha äntligen so prov.... fast tvärt om! Hatar att ha prov!! Det var en helt ok dag. 
 
ONSDAG: Vi skulle göra film i skolan. Dagen började med att Josefin inte kom in i förådet... så hon fick gå jätte snabbt till skolan. Sen så klockan 11:30 skulle jag vara hos tandläkaren så vi han precis göra filmen klar. Så jag fick gå skit snabbt ner till tandläkare som tur så han jag:) Sen när jag var klar där då fick jag stressa tillbaka för att vi skulle klippa ihopa filmen och fixa lite med den:) Sen när dagen var slut så fick jag äntligen gå sakta hem! 
 
TORSDAG: Jag & Ulrika stannade kvar i skolan för vi inte pallade cykla hem för det var så mkt snö. Så vi satt inne på skolan i ca 2 timmar. När klockan var tjugo i fyra gick jag, Ulrika, Andreas, Calle och William ner till församlings hemmet. För vi skulle ha konfa träff. För första gången under detta året:) Det var faktiskt kul för vi lekte mest och vi sjöng typ två gånger:) Så tummen upp! När konfa träffen var slut så cyklade jag hem och packade så kom pappa och hämtade mig! :D
 
Min outfit i Lördags!
 

Hela helgen (v. 4)

Hej!
FREDAG: Slutade klockan 13:15. Stack hem och la mig i sängen och pluggade lite. 
LÖRDAG: Pappa och Carina hämtade mig hos mamma så körde vi till farmor och farfar & hämtade dem så körde vi hem till Daniel, Lina och Arvid. För att Arvid, Malin & Louise hade kalas. Fast alla var där för att fira Arvid men dem andra blev också firade. Goda tårtor var det iaf, annars är jag inte så glad för tårta men dessa var goda. Arvid fick många presenter, vi var runt 20 pers. 
 
SÖNDAG:Jag och mamma lämna tillbaka min dockningstation på netonet. Efter det körde vi till Mobilia för att jag ville gå in i den nya klädes affären DM retro men den öppnade inte förräns fyra men jag såg Anja i Paridise Hotel där inne. Mamma köpte blommor också, vi gick in på malmborgs och köpte en yollibox<3
Sen körde vi till Jessica, Aiman & Anessa. Så åt vi mat där och jag bjöd på Yolliboxen:) Den smaka som chokladpudding. När vi var klara gick jag och Anessa upp och badade
//Josefin
 

Hittade bilder från i somras!

Hittade knäppa bilder på mig från i somras. 
Brun var man iaf utan tvekan.. :) Saknar sommaren:( Hoppas denna sommaren blir lika rolig som förra!!
Har massor av roliga minnen från i somras. 
//Josefin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

London bilder

Hej hopp!
Idag är det ju söndag. Har kollat igenom London bilderna som jag sorterade igår. För min syrra hade inte sorterat dem för vi tog dubbletter (stavning) för att vi skulle ha lika dana. 
//Josefin
 
 

Hundraåringen

 
Hej!
Idag vid fyra tiden hämta jag, pappa och Carina min syrra, sen körde vi till Lund. Vi åt på en kina resturang vi tog fyra små rätter. Jag kan ju säga att det ser lite ut men när man har ätit upp allt så är man riktigt mätt. När vi var klara gick vi till biografen för att köpa popcorn till filmen. Efter det var det bara att gå in och sätta sig. Filmen visade sig i salong 1 och det var tur för den salongen är stor och man behöver inte trängas. Som ni ser på bilden så såg vi ju "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Den var riktigt bra!! Jag skrattade i stort sätt hela tiden och det var typ kaos hela tiden. Så ni som inte har sett den då har ni missat något helt:)
//Josefin
 

Snälla hjälp mig?

Hejsan!
Snälla är det någon som kan hjälpa mig? För jag förstår inte hur man lägger in ny header. För blogg.se har ändrat i kodmallarna. Skulle varit guldvärt om någon hade kunnat visa mig hur man gör!! :)
//Josefin

Zmilla är i snön!

Hejsan!
Dock blir det inga bra bilder på Zmilla. För varje gång man går ut så vill hon alltid mysa med en. Därför blir bilderna så fula för hon kan inte sitta stilla. Men bilderna blev hyfsat bra iaf. Blev inga på Stinky för han låg inne i sitt lilla hus. Vi har ett katt hus som dem båda kan ligga i :)
//Josefin
 

Tjejkväll hos Hanna!

Hejsan!
Igår hade Hanna en liten tjejkväll för mig, Ulrika och henne. För att Ulrika skulle sova där. Så jag kom dit klockan fem och åkte hem halv tio. Vi åt b&j, godis och chips. Vi lyssnade på musik:) Så det var en riktigt najjs kväll igår. //Josefin
 
 

2014 burk

Hello!
I torsdags gjorde jag en smoothie. Riktigt gott faktiskt. 
Jag gjorde en sån 2014 burk också. Så den ska fyllas, med bra minnen detta året. 
//Josefin
 

Snön har kommit:o

Helt otroligt att det snöar i skånnee:o hehe
Det har faktiskt kommit mkt snö. Mysigt att det är lite vitt nu. Var ju tvungen att ta ett foto ute i snön. 
Jag tycker min tröja passa riktigt bra nu när snön kommer. Så då blir det antagligen några bilder med den sen. 
//Josefin
 
 

Min outfit idag<3

Hello!
Denna fina mysiga tröjan har jag gått med idag i skolan. Jag köpte den uppe i Ullared!
Jag tyckte jag passade riktigt bra i den färgen. 
//josefin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

söndag

Hello!
Idag var jag på gudstjänt/mässa i ca 30-40 min det var den kortaste gudstjänten/mässan jag har varit på. Ganska skönt ändå att den inte vara så länge. Jag gick hem till My när den var slut. Så satt vi och snacka och lyssna på musik. När klockan började närma sig 3 då gick vi till stationen för vi skulle åka buss till centan för My skulle ha ett par skor. Och tur så hittade hon ett par. Sen gick vi och kolla lite i affärer. Vi blev lite hungriga efter att ha gått några timmar så My köpte mat på MC. När hon var färdig så gick vi till Ica maxi för jag var inte sugen på MC mat;) Så jag köpte andra saker. Och vi tog bussen hem halv sju var hemma ca kvart i. Sen gick vi från stationen. Det tog ca 10 min för mig att gå hem:) 
 
Mys toa:)
 
//Josefin

Torsdag och fredag!

Hej alla!
I torsdag så hade vi hemkunskap för först gången. Jag har dock inte haft hemkunskap sedan 5an...
Vi lagade ingen mat, vi fick bara en bok och ett häfte som vi jobbade med hela lektionen. 
Skönt att denna dagen inte varade så länge iaf. När jag kom hem så gjorde jag inte så mkt. Men på kvällen så duschade jag och sen tog jag och lockade håret. 
 I fredags så åkte jag till Jessica, Aiman och Anessa! För jag skulle sova där till i går. 
Jag och mamma följde med min syrra för att hämta Anessa. Sen så körde vi till Jessica så åt vi pizza som Aiman hade gjort. Sen så när mamma hade varit där en lite stund till så körde hon hem. 
Jag lekte lite med Anessa sen så skulle hon gå och lägga sig. När Anessa hade somnat så kom Jessica ner och satte sig i soffan och kollade lite på ipaden. När hon var klar där gick hon och jag och la oss i deras säng. När klockan var 2 på natten bar min syrra in Anessa i sängen. Så låg vi där alla tre och sov. Sen så vaknade jag bara av att Anessa låg med sitt huvud på samma kudde som mig och hon ville hålla i min hand:)<33 När klockan blev sex så ville Anessa äta,så jag och hon gick ner och tog en banan men hon ville inte äta så hon lekte i sitt rum en liten stund. Sen så gick vi in och la oss igen men vi bara vila lite. När klockan var ca åtta åt vi frukos allihopa. Och därefter körde vi till Ullared och shoppade lite. Jag köpte bara 4 saker:/ 
Påväg till Ullared
//Josefin
 

Back to school...

Hej svejs!
I onsdags så började skolan igen... Hela dagen var lika dan som alla andra onsdagar. Kändes ju riktigt skönt att vi gick till halv fyra första dagen.. hehe not! Men det var iaf kul att träffa alla och få se alla:) Skönt att vi bara gick tre dagar denna veckan. 
//Josefin
 

Bio

Hejsan!
Ikväll ska jag, Anna, Mira, Max, pappa och Carina gå på bio. Vi ska se "sune på bilsemester". 
Så man får hoppas att den är bra. Jag antar att den är bra för "sune i Grekland" var ju bra. 
//Josefin
 

5 st från skogen!

Tjena!
Idag så kom syrran vid halv 12 så kollade vi vilka bilder vi ville ha från London. Så beställde vi dem på fujidirekt. Riktigt skönt att ha beställt dem. När klockan blivit 2 så kom pappa hem så körde vi ut till järavallen och gick en runda där. Så det blev 5 st snygga bilder från skogen. Nu på kvällen så har vi packat undan alla julsakerna. //Josefin
 
 

skapar ljus i mörker!

 
Nikon d3000
Haha min lilla Zmilla fick bli modell idag
Hej!
Idag körde jag och pappa en runda till center syd för pappa skulle ha ett par gympaskor. Men han hitta inga så vi stack till Max och åt där. Efter det gick vi in på elgiganten och kollade lite pappa köpte en sak där. När vi kom hem så var det ju mörkt, det blir inga bra bilder i mörker så jag tog en ljusslinga och skapade ljus i mörker:) //Josefin

Happy new year!

 
Vi blev 12 pers igår
Hello!
Då var det ett nytt år, hoppas alla har fått en bra start på året och hoppas ni får en fortsatt trevlig start på året.