Ditt namn här

Fredag - Bakat cupcakes

//Jossan

Mina presenter!


Hej!
Detta har jag fått nu när jag har varit hemma hos pappa :) Jag fick 3 nagellack, strumpor, ett ljus, ett halsband, 300kr, en förvarings telefonkiosk, ett objektiv + motljusskydd, en Hugo Boss väska, Make Up rådgivning på kicks och några prover..
//Josefin

Obejektiv

Obejektiv 70 - 300 mm, Motljusskydd
Så himla glad att jag fick ett nytt objektiv, fick det av pappa och Carina! Tänkte att jag skulle samla i hopa alla mina presenter jag fick idag och i torsdag och ta foto och lägga upp så ni kan se vad jag har fått :)
//Josefin

Igår bestälde vi resa!

Hej!
Om ca 3 veckor åker jag, pappa & Carina till Cypern! Är så sjukt taggad vi kommer vara där i 8 dagar.. Så jag kommer ju inte prao :) Mycket roligare att vara utomlands.
//Josefin
 

Broder 32 år!

 
Grattis Bror! :)
Bror till sommar tar du din bil och ut och raggar så du slipper bli taggad, när du blir full så blir du alltid kärleksfull.. Din lack på bilen är sliten men den blir aldrig för liten, nu är det ju så att du fyller 32 så du inte tappar dina år! <3
 
Kom på några rim till bror heheh!
//Josefin
 

Fotat med Karro och Hanna!

Haha lite konstig bild :0
Helloj!
En dag denna vecka stack jag & karro hem till Hanna för vi skulle sedan ut och fota ;) Blev några bilder man blev hyfsat nöjd över.. :) Men det behövdes lite nya bilder på mig.. Hehe 
//Josefin 




Kalas i lördags!

Hejsan!
I lördags hade jag kalas hehe! Jag fick 950kr av alla som var där, fick en lite blå smyckes ask också och silver örhängen! 
Vi bjöd på mat, kakor & tårta.. Håkan tog med sig min dator hem för att reparera den så den inte kraschar mer!!! Så har inte haft någon dator på hela veckan och har fortfarande inte så jag får låna pappas dator.. Men just nu så bloggar jag från mobilen:/ 
//Josefin
 

15 bast idag! <3

Äntligen så har jag blivit 15 år snäppet längre in i tonåren.. Hade kalas i lördags kan tyvärr inte lägga upp bilderna för min bror håller på att formatera om min dator..! Så det får nog bli imorgon eller på torsdag jag lägger in några bilder :) För jag och Hanna ska fota imorgon så jag kanske kan låna hennes dator :p 

Men iaf jag fick 950kr och jag får Berlin resan av mamma och Uffe på november lovet:) Vi ska åka med KONFIRMATIONEN!! <3
//Josefin 


De är hemma igen:o

Hej! 
Igår var det söndag och då drog jag och mamma till Bara när Uffe hade åkt hem! Vi gav Aiman födelsedags presenter för han var i Mallorca när han fyllde år.. :) Och jag fick 500kr av Jessica, Aiman & Anessa.. WHOOO så happy :-) Aiman köpte goda muffins så vi fikade! Ni ser ju själva hur brun Anessa har blivit och hon har blivit en riktig blondin Bella ;-) 
//Jossan 


Vilken tycker ni är snyggast?


Vinröd, svart eller brun vilken tycker ni är snyggast? Snälla kommentera gärna :)
Asså nu till vintern vill man ju ha en snygg lagom tjock vinter jacka.. Men vet inte vilken jag ska köpa :/ är väldigt sugen på den vinröd men vet inte om dem kommer få in den på Vero Moda.. Men jag får hoppas på det iaf! 
//Josefin 

Skolfoto :)

Idag var det skolfoto som stod på schemat.. Tror inte jag blev bra på något av fotona, man blir aldrig nöjd med sina skolfoton.. :( Men vi tog en flipp bild innan vi skulle ta enskilda bilder.. hehe det brukar man ju göra i 9an :)
Bjöd på ett foto från i helgen hehe.. Imorgon blir det kalas för mig <3
//Josefin



3 frågor

1. Roligaste du gjort i sommar? Det är svårt men har gjort massa kul i sommar, men det roligaste var nog när vi var i Dalarna :)
 
2. Vad har du gjort i sommar? Oj det är väldigt mycket hehe, men jag har varit i Västerås power big meet - och sovit i stuga där uppe, Varit på Åbergs musseum, varit i Dalarna i Rättvik, Varit i Lidköping, varit på Tosselilla, varit i Lund massa gånger med härliga folk, bott några dagar i Bara hos syrran, varit hos Helena, blivit bjuden på mat hos Mattias, varit och shoppat, Varit hos Håkan, Varit i Blekinge, Varit i Danmark, Varit i Falkenberg, Bakat, Badat & solat, Varit på bio, Varit med kompisar, fotat, varit på Landskrona karnevalen.. Har säkert glömt något men det var en del vad  jag har gjort :)
 
3. Vad älskar du mest med sommaren? Det jag älskar mest med sommaren är nog att man slipper gå i skolan och inte behöva tänka på något bara ta dag för dag som den kommer liksom..
//Joseifn

Blåbärs kvarg

Hur gott är det inte att bara äta kvar liksom? t.ex till frukos och till mellanmål.. Men den hyfsat nya blåbärs kvargen är så himla god.. mmmm vad gott!!
//Josefin

Materiellycka <3

Idag hämtade mamma mina HUNTERS <333 Är så jäkla nöjd och glad för dem.. Det har ju varit dåligt väder ungefär hela veckan, så dem kan jag nog behöva :) Kommer lägga upp fler bilder på dem när dem har blivit rundare för nu är dem helt ovala för att dem har legat ner i en låda.. 
//Josefin

Ikea - Emporia

Hejsan!
Igår drog jag, syrran & My till Ikea och Emporia :) Vi tog en snabb sväng på ikea.. jag handlade ett doft ljus och sminkförvaring! Jag tänkte att jag tar foto på det en annan dag när jag hinner.. :P
 
Sen när vi kom in på emporia då käkade vi lite mat :) Gott var det mm.. Jag köpte en make up borste, blush och en bronser.. Men när jag kom hem så hade bronsern gått sönder så mamma ska byta det imorgon.. :) 
//Josefin

Skolstart

Hej hopp!
I måndags var det skolstart, vi började 9.30 och slutade runt två! Vi fick våra skåps nycklar och massa information som man får varje läsår... 

Tisdag: Riktigt tråkig dag klockan gick så himla sakta.. :/ Vi bara lyssnade på Maria i stortsätt hela dagen.. Väldigt jobbigt var det som tur fick vi massa rast! :) 
Så här bra har min sommar varit! Tack alla som har gjort min sommar bäst!! :)

//Josefin 

Söndags mys

Helloj!
I söndags var det bara en slappe dag, Helena kom så jag följde med henne ut och handlade på willys!! Hon var ju väldigt brun efter två veckor på Kreta.. På kvällen så beställde pappa Kina mat 4 små rätter tog vi alla tre :p 
//Josefin 


Gjort kokosbollar

Tyckte det såg lite roligare ut när man färgade kokosen :) Har inte smakat dem än hehe, men får bli efter maten.. Vi ska äta kött från Jensens Böfhus riktigt gott och så potatis till det, mm!
//Josefin

Lördag 140816

Helloj!
Jäklar vad dessa bilderna blev ljusa, riktigt bra foto ställe, hehe.. Man kan ju tro att jag har redigerat dem :)
 
Idag har jag inte gjort så mkt bara tagit vara på dagen, Helena kom dock hem från Grekland :) och Anessa, Aiman och Jessica åker till Spaninen idag haha som det kan bli.. Har fotat lite på måndag är den en vecka tills jag fyller år, whoo :) Längtar så himla mkt.. 
 
Ha en fortsatt trevlig dag:)
//Josefin

lekte lite med drömfångaren

Nikon d3000
Bilderna är ej redigerade
Kopiera bilderna är FÖRBJUDET!
 
 
 

Stadsparken i Lund

Hej hopp!
Idah hade jag, My & Ulrika bestämt att vi skulle ta tåget till Lund för att ha picknick i stadsparken! Men när kl är 12.10 så ringer Ulrika och säger att hon inte hinner med tåget 12.26 så vi tar tåget 12.10 ist.. Så hon tar tåget 13.10 ist.. hehe! Så när jag och My kom till Lund då gick vi och satte oss någonstans, för att vänta.. Så när Ulrika kommer går vi till Malmborgs och handlar lite goda saker hehe.. Sen så stack vi till stadsparken och bara snackar en massa och njöt av dem god munkarna, muffinsen, kvargen & drick yoghurtarna :) 
När klockan började närma sig fyra då stack vi till stationen för jag & Ulrika skulle hem då för My skulle rida!
//Josefin

Fotat med Hanna & My idag

Linne Vero Moda - Danmark, Boyfriend jeans - Primark i London, Converse - intersport i Danmark, DW klocka - vet inte, Pilot glasögon - Västerås 
 
 

Lagat mat

Hej!
Igår så var jag hemma hela dagen och chilla lagade mat runt sex tiden hihi! Anders kom också, fick laga mat för mamma & Uffe höll på med något staket hehe.. 
//Josefin

B&W

Iphone 5s bild.. :P
//Josefin

Roligare bilder..

Hej!
Tänkte att det var dags med lite roligare bilder, lite andra bilder än vad jag brukar lägga upp :)
Samlade ihopa en del bilder från när jag var hos Hanna och när vi var ute med My & Ulrika! 
//Josefin

Mellanmål :)

Hej tog och gjorde mig ett mellanmål idag innan jag skulle iväg till Hanna! 
 
Jag tog:
frysta hallon, blåbär & mango 
3 matskedar vaniljkvarg & lite mjölk
La någon cornflakes på också!
Sen mixade jag ihopa det..
//Josefin

Chill dagar med kompisar

Helloj!
Igår och idag har jag, My och Ulrika varit med Wissam & Arthur frpn klassen!
Vi har typ bara snackat osv... Nu idag så när vi hade ätit så mötte vi upp Hanna så satt vi lite på sibylla och snackade litta, efter det stack vi hem till Hanna så var vi på en lekplats jätte nära henne.. :) Stack hem lite över nio så jag lyssnar på musik nu! MUSIK ÄR LIVET<3333 Blir väl att man snackar lite med Hanna, Ulrika & My på skype snart, hehe :)
//Josefin

Var det någon som sa Rosa?? hehe

 //Josefin
 

22 jump street

Hej!
Igår skulle Ulrika, My, Amanda och jag ta tåget in till Lund, men när vi kolla kl så kom där inget tåg och kl var över 5 min och tåget kom inte så fick vi gå och kolla och där skulle inte gå något tåg för då hade dem på SJ tagit bort då när vi skulle åka... Typiskt så alla snacka i telefon och Emma skulle blir körd till Lund så hon och hennes mamma fick hämta ut våra biljetter :) Så Ulrikas låtsas pappa fick köra in oss :) Så när vi var framme fick vi gå in på Malmborgs och handla, sen tog vi ut pengar och där efter var det bra att börja gå till bio grafen hehe!! Som tur så han vi dit :)) Filmen började typ 10 över sex..
 
 
Filmen var grymt rolig den är värkligen 5/5 i poäng, asså jag skrattade under hela filmen den var riktigt rolig.. Jag kommer deffinitivt se den fler gånger :P Så ni som inte har sätt den, då har ni missat något.. Då måste ni gå och kolla den på bio :) 
 
Redo för att filmen ska börja hehe..
 
Köpte en Vitamin well sharp, med smak av stevia melon mm så gott sist köpte jag ju med smaken mango/persika den var också jätte god.. 
//Josefin

Tosdag - Lördag

Torsdags hade vi slappe dag hos Jessica och Aiman blev att vi bara kollade på tv osv.. Bara hade en mysigdag för att det regnade lite inget kul väder alls..
 
Sen i fredags så när kl var runt fyra då kom mamma så åkte jag, mamma, Jessica och Anessa till Jägers och handlade Kina mat, jag köpte även et nytt torrschampo :P Sen körde vi hem till Håkan och åt Kina maten där :) Så var vi där i någon timme, när vi skulle hem åkte Håkan med oss så släppte vi av han i Gunnesbo för han skulle till Alle..! 
 
I lördes åkte jag och mamma till Mobilia för att möta Jessica och Anessa där.. För mamma skulle handla blommor, jag köpte en ny mascara IGEN!! Den andra jag köpte uppe i Lidköping för ca 1 månad sedan den var typ torr när jag köpte den :/ Var dock inne på DM retro också men där var inget direkt jag ville ha.. 
//Josefin