Ditt namn här

Hässleholm Power Meet

Camaro klubben
 
Hittade den nyaste Corvetten för i år!
Jag ställde mig framför en corvette :)
 
 
Cadillac 58
Fård Mustang
 
Hej! 
Idag var det Power meet i Hässleholm. Redan 3 veckor sedan vi var i Ystad.. Det var roligt som vanligt. Köpte två iphone skal och ett par nya pilot glasögon med spegel, mina andra har dock blivit snea så jag behövde ett par nya :) Träffade matte, matte, Simon, Petra & en annan som jag ej kommer ihåg vad han heter... Hehe! typ en timme innan vi skulle hem så gick jag och kollade var Mattias och dem stod så hittade jag dem så satt jag där med dem och pratade. Sen så kom pappa och hämtade mig när vi skulle hem.. Fast jag ville igentligen inte hem såklart.. :D hehe, då är det typ en månad och lite till sen så ska vi till västerås Power big meet<3 
//Josefin

Helsingborg

Igår så åkte jag, Anessa & Jessica till Tropikariet i Helsingborg! Det var både kul och läskigt, det var läskigt att gå igenom en regnskog där var ganska mörkt så var där typ apor där inne. Sen när vi gick in någon annan stans så flög där fåglar och där hoppade massa apor som inte var i burar.. När vi skulle hem stack vi till stranden och kollade lite:)
 
//Josefin

Ansiktsmask

 
Hej!
Tänkte bara berätta vad jag gjorde i torsdags. Det var LOV hela dagen ända fram till måndag för då börjar vi igen som vanligt:/ Jag gjorde typ inget var ute lite, på kvällen kom Andrea, Anton, Daniella & Tomislav för dem skulle visa sin nya Audi tror det var en Audi Q3 jeep.. Så jag och Andrea snackade en massa! Sen så stack dem.. Så innan jag skulle gå och lägga mig så tog jag en ansiktsmask! :) Riktigt skönt var det!!
//Josefin

Dagens köp med mamma

Köpte detta idag med mamma, sen efter det så bjöd jag mamma på mat på Lucy´s för att jag hade inte köpt något till morsdag imorgon! Så då tyckte jag det blev bra att bjuda på mat:) Är så JÄKLA förkyld IGEN typ 4 gången detta året och det har bara gått 5 månader av detta år.. :/ Jaja hoppas på att jag är torr i näsa till måndag. Annars får jag nog bli hemma...
//Josefin
 

Smyckeskåp

Bara älskar mitt smyckeskåp med två dörrar och speglar på båda dörrarna! Har inget i den andra dörren dock.. Men hur fint blev det inte med alla halsband och nästan alla mina örhängen?! Jag kunde inte ha typ knopp örhängen, det var bara gjort för krok örhängen dock.. Det var lite synd men men! Jag fick också detta i konfirmations present :) 
//Josefin

Konfirmation 2014

Nervös var jag, det första jag skulle läsa gick skit fast ingen hörde det tydligen.. Det var ju tur, men när jag skulle läsa förbön då gick det riktigt bra. Så nu är jag konfirmerad :) Riktigt kul har det varit, men nu är det över! Det är skönt men kommer ändå sakna det.. 
//Josefin 
 
 
 

Lucy´s i lödde

Hej!
I fredags så åt vi på Lucy´s för att Daniella fyllde år, hon visste inte om att vi var där.. Hon trodde bara familjen skulle dit:) SUPRISE!! Har ätit där två gånger nu, maten är riktigt god:) Om ni inte har ätit där borde ni göra det. Vi var där till typ tio hehe.. 
//Josefin

So-dag

Onsdag: Jag gick upp 06.20 för jag skulle sätta på lösögonfransar själv för första gången.. Det gick ganska bra, bara att hela mitt ögonlock fick lim på sig så ögonlocket fastnade.. Jag hade so-dag i skolan riktigt chill dag! Vi kollade på filmen "Hur många lingon finns det i världen" för den handlar ju om de männsikor som har blivit drabbade av DOWN SYNDROM:/ För själva so-dagen handlade om samhälle.. Både 7orna & 8orna hade so-dag, 9orna hade NP.. När filmen var slut så åt vi och sen så alla som inte var klara med skolarbete dem eleverna skulle stanna kvar och göra det! 
 
Nikon Coolpix I310
//Josefin

Linus Svenning <3

Hej!
Jag och My vi var på centan i söndags för att se på Linus när han sjöng! Riktigt duktig är han dock var han förkyld med man hörde inte att han var det. Man kan ju verkligen säga att han låter lika bra live som på hans videos.. Vi tog ingen autograf och ingen selfi för det var för lång kö:/ 
//Josefin
 

Outfit till Ystad

outfit igår: Usa tröja: Västerås (power big meet), Jeans: gina 
 
Helena kom igår igen och gjorde om mitt hår på morgonen:) Jag sminkade mig själv..
//Josefin

Crusing i Ystad 2014

Ingen liten lastbil precis hehe..
Min dröm bil en douge <3
 
Jag & Ulrika hittade sherifferna...
Jag, Mattias & Helena (Familjen Johansson)
 
Hej!
Igår så var det crusing i Ystad (yankee car club ystad)!
Pappa & jag körde och hämtade Ulrika vid två tiden sen så körde vi hem igen. Så visade jag Ulrika runt i mitt hus för att hon har inte varit där innan. 
När klockan var 3 så körde vi till preem för att träffa några andra för att sedan köra till Ystad. Det var riktigt kul vi var där nere typ vid fem tiden. Vi gick lite runder annars var vi bara med Mattias, Helena & dem andra.. 
Mattias var väldigt rolig han ramlade också, han stod och dansade osv.. lite pin var det ibland hehe!
alla böjade köra ut från området när klockan började närma sig 6 för då skulle vi köra runder inne i centrum. 
Härligt var det iaf :)
//Josefin

Olika Rocka Billy frisyrer<3

Så här var min frisyr idag:)
 
Syrran fixade mitt hår när jag kom hem! Blev riktigt nöjd, hoppas det håller till crusingen imorgon i Ystad!
//Josefin
 

B&J

Hej!
Igår så fixade jag mitt hår så det såg ut som jag hade typ en blomma i håret alltså lite rocka billy frisyr. Trivdes riktigt bra i det. Började kl 09 idag så jag hade sov morgon riktigt skönt! När vi slutade skolan så följde jag & Felicia med Hanna hem. Vi var ute och fotade lite och sen var vi inne och snackade lite. När jag kom hem åt jag lite på B&J riktigt god var den helt klart min favorit nu!! Lokan var inte jätte god.. Men ändå helt okej! Har kollat på let´s dance också, riktigt kul att Benjamin & Sigrid vann! :)
//Josefin 

Jordgubbs smoothie

Hej hopp!
Igår så gjorde jag smoothie till mig & pappa, efter vi hade varit på willys och handlat. Riktigt god blev den.
Jag tog några färska jordgubbar, pressad apelsin, vanilj yoghurt och vanilj glass, mmm hur gott kan det bli..
Så det blev lite torsdags mys:)
//Josefin

redigerat blommor

 
Före
Efter redigering 
//Josefin
 

Konfaläger 2-4 maj

Kamera: Canon Eos 12000D 
Fabian på bussen!
HP & Andreas i killarnas rum!
Robin, Andreas & Calle 
Calle & Lollo 
Calle hade handlat mkt till tre dagar... haha där är ju Simon!
Maja & Emma spelar kort!
Robin (ledare) ritade mustach på Danielle!
Felicia leker lite med bollen..!
Robin, William & Ulrika
Robin (ledare)
Kamera: Nikon D3000
//Josefin
 
 

Läger med konfagruppen

Hej!
Imorgon kl 14.00 åker ja med konfagruppen till Blekinge. Vi ska vara där hela helgen, så kanske bloggar igen på söndag.. Fast tror inte jag kommer orka. Annars så hörs vi igen när jag har fått tbx min dator. Ska till karro på måndag och sova där till onsdag. 
//Josefin

Valborg 2014

Valborg var det igår! Riktigt mysigt var det:) 
Blev en massa bra bilder la dock bara upp 8 av dem! 
//Josefin
 

Blandade bilder från förra veckan :)

Fick ansikt masker & en kräm som man rengör porerna i påskpresent av mattias & helena!
Kollade lite i "Taxfree" och drack celsius<33
Blå bakgrund
 
Mer brun grön baakgrund
//Josefin
 

Lånade pappas dator :)

Hej igen!
Lånar min pappas dator idag så jag tänkte jag kunde blogga om valborg igår och slänga in lite blandade bilder från förra veckan! :) 
Bilder från när jag och några kompisar grillade.. 
//Josefin