Ditt namn här

Calvin Klein

Gud asså dessa underkläderna dödar..  Dem är så fruktansvärt snygga!! Man kan ha dem alltid på sig när man tränar, sover och på vardagen.. :) 
//Josefin 








Gymnasietankar

Jag fick denna kommentaren så tänkte jag skulle berätta lite! :) 
Kan du inte skriva lite om dina gymnasietankar? Linje, skola, betyg osv. Framtidsplaner pls.
 
Linje: Jag har tänkt barn och fritid 
Skola: Vipeholm i Lund
Betyg: Mina betyg tänker jag inte skriva ut här för det är inget andra folk har något att göra med, tycker inte jag iaf.. 
 
I veckan ska jag skicka in mina tre gymnasie val, tror det blir dessa valen.
1. Barn och fritid (Vipan)
2. Barn och fritid (Selmalagerlöf i Landskrona)
3. Vård och omsorg (Consensum eller spyken i Lund)
 
Framtidsplaner: Så som det ser ut nu så vill jag plugga vidare på polishögskolan i Uppsala, dock har jag inte tänkt på vad jag vill jobba inom polisyrket. Jag vill bo i en lägenhet i Sthlm. Det är väl det så får jag hoppas att det kommer bli så också :) 
//Josefin

Bilder från i veckan

Bilder från i tisdags till igår, de sista bilderna var ifrån igår :) 
//Josefin 














Trilla i trappan..

Hej! 
I lördags va jag och Hanna hos syrran vi sov över där! Ja syrran har en sån konstig trappa så dem sista tre trappstegen innan man är nere på nedervåningen dem är så små, så klart skulle jag ju ramla.. Och jag slår huvudet och ryggen riktigt ordentligt :/ Dock tänkte jag att det skulle gå över till dagen efter så efter syrran hade kylt ner mig där jag hade slagit mig, så gick jag upp och la mig! Kan ju säga att jag hade lika ont dagen efter och en vecka efter... 
Så när syrran körde hem mig till pappa i söndags så berätta vi vad som hände.. Men jag tänkte inte mer på det så jag tog alvedon och sen gick jag och la mig.. Kunde inte ligga på ryggen och bakhuvudet.. 

Så i måndags körde pappa mig till mammas jobb så åkte vi in till akuten, då blev det att dem röntga ryggen, som tur så hade jag inte brutit något och hade ingen spricka eller något i heller :) Så jag och mamma satt på akuten i 6 timmar den dagen.. :| 
//Jossan 


Lördags

Jag och Hanna är hemma hos syrran! Jag och Hanna blev sugna på att fixa oss haha, the typical us.. :)
//Jossan 






Hej hej

Som ni kanske har märkt så uppdaterar jag inte så mkt nu när jag går i skolan.. Tyvärr men jag tycker liksom inte det är lönt för vad ska jag skriva?! Finns ju inte så mkt att skriva om tyvärr :/ Men om det händer något kul i skolan då kommer jag ju skriva om det men annars tänkte jag att jag slänger upp lite inlägg på helgen ;) 
//Josefin 


Mina julklappar från i julas

Har inte hunnit och inte haft tid till att lägga upp cad jag fick i julklapp tyvärr.. :/ Men tänkte lägga upp bilder på en del av mina saker jag fick. Den ända julklappen ni har sätt var min Iphone 6 som jag fick! LÄGGER INTE UPP BILDER PÅ MINA SAKER JAG FICK FÖR ATT SKRYTA, UTAN DET ÄR FÖR ATT VISA VAD JAG FICK!!
 
//Josefin

Lördag-söndag

Åkte hem till syrran i lördags och åkte hem igen igår :) Ja vad gjorde vi, vi gjorde inte så mkt bara tog det lugnt! Man behöver ju faktiskt inte göra saker hela tiden!! :)
Nu är Anessa inte så liten mer, trotsåldern är hon inne i nu.. Inte det roligast som finns.. :| 
//Josefin 






Fredag-börjar skolan igen..

Fredag hörde jag att det var på morgonen när jag skulle gå upp.. Och det innebar att det var skola igen efter ca 3 veckor! Vi börja dock på en fredag som var skönt, för sen så hade vi ju helg  :) 
Det var kul att träffa alla klasskamraterna igen. Nu ska vi ha vissa lektioner i barackerna och på annelundskolan för dem ska börja renovera vissa klass rum inne på skolan... Det hade varit bättre om dem hade gjort det ist när vi slutar 9an! 

Så vi slutade ca 14.10, lagom ändå sen så hade vi ju helg så vi var lediga två dagar till :) Jag stack hem till en killkompis runt sex tiden och kom hem ca halv nio! Skulle egentligen åka hem till syrran men det blåste så mkt och jag var lite trött! 
//Jossan



Onsdag-torsdag

Helloj!
I onsdags så drog jag, Flizan, Mysan, Ulrika och Issa hem till Hanna i några timmar! Vi satt och snacka en massa och kolla på några videoklipp på youtube av Therese Lindgren :) 


Torsdag: jag, Issa, Ulrika, Hanna, Flizan och My vi tog en tur till Lund för att kolla på premiär på Taken 3, riktigt bra var den!! Vi gick och hämta ut biljetterna direkt när vi kom till Lund, efter det drog jag, Hanna, issa och Ulrika till donken och käka, My och Flizan drog till Coop och handla något! Sen gick vi till bion! 
//Jossan








Söndag-måndag

Den 4 så sov jag över hos My, så jag, My och Hanna var i några timmar på Ica!! Sen så drog jag och My hem till My och Hanna drog hem till sig. 

Dagen efter alltså i måndags då tog jag tåget in till Malmö för jag skulle följa med syrran på ultraljud :) Så när jag kom till centralen så kom syrran och hämta mig sen åkte vi till kvinnokliniken! 
Det var första gången jag var på ultraljud det var en häftig känsla att få se det lilla livet där inne! 
//Josefin 


Jag är tillbaka

Hej! 
Som det står i rubriken, "jag är tillbaka".. Har haft en blogg paus, har verkligen inte haft lust att blogga alls!! 
Tänkte jag skulle berätta lite vad jag har gjort!! 
//jossan




02-01-2015

Hejsan! 
Idag är det fredag, innebär att jag ligger i sängen som alla andra dagar på detta lovet hahha... Låg faktiskt och sov till halv ett igår, idag vakna jag kl 10 för pappa väckte mej.. Så åt vi frukost tsm! Sen gick pappa upp på vinden i garaget och håller på där, så är jag här inne och slappar lite hehe.. ;) 
//Josefin 




Nyårs bilder!!

//Josefin 












Mellandags rea

Helloj!
Det var detta jag köpte på mellandagsrean rean, på emporia! 
(Fotat med iPhone 6) 

//Josefin