Ditt namn här

Klas för mamma idag!!

Hejsan alla!!!
Idag var det kalas här hemma, och vi blev 6 st det var jag, karro (Kompis), Anessa (Systerdotter), Håkan (storebror), Anders (storebror), Jessica (storasyster) och mamma och senare kom Maud (Moster) och Lasse(mosters man). Vi åt kasler med creme frech och potatisgrateng, senare var det blå marsepantårta och kanelbullar och det var riktigt gott. Jag och karro spelade lite fotboll i trädgården. Jag har hållt i Anessa också lite. Jag och karro var ute och gick med Sigge direkt när Maud och Lasse kom. 
Jag har fotat lilla Anessa.
//Josefin

Kalas

hej hej!!
Då har man varit på kalas det var roligt att träffa sin släckt. Fick de blå örhängena av mamma som jag ville ha. Jag och mamma köpte fina rosor till min moster kommer bild. Har myst med Sigge också har haft det trevligt.
puss

Jag och karro var nere i byn!!

Hej hej!!!
Idag stak jag och karro halv tolv från sommarskolan för att jag skulle ner i byn. Jag skulle handla örhänge och halsband i grönt till min mamma för att på lördag skulle hon ha kalas. Och på lördag så får jag träffa min systerdotter jippi. Jag saknar henne så mkt. Jag ska köpa lika dana örhänge fast i färgen blå.
Halsbandet kostade 169kr
Örhängena kostade 39kr
Kram Josefin
 
 

Lite blandat

Hejsan!!
Kom precis hem har varit på center syd. Men jag hittade inget igentligen skulle jag köpa en sula till mina converse men alla sulerna var slut så dem kommer in om 2 veckor så då får man ut och köpa dem.
Först var jag mamma och min moster på willys sen körde vi till maxi och sen centan jippi. Innan vi åkte till center syd så klippte min moster mig så blev det gjort. 
 
Imorgon är det sista dagen på sommarskolan jippi.
Imorgon ska jag på kalas hos min moster.

Tandläkaren

Då har man varit hos tandläkaren. Efter jag hade varit hos tandläkaren så cyklade ja ner till ICA och då köpte jag en festis med jordgubbssmak och tuc med smaken sour creme & onion.
Kommer bilder när jag var hos tandläkare jag tog foto på deras akvarium mrd fina fiskar i.
 
Detta köpte jag på ICA!!
Puss

Jag är så glad!!

Hejsan!!
Idag är jag glad för att många kommenterar min blogg många som läser min blogg. Hoppas ni vill läsa min blogg varjedag. Nu för en stund sen så tog jag lite foton på vår pion som vi har hemma i vår trädgård. Ska gå och duscha snart ska först ladda upp bilder på pionen.
Kram alla underbara läsare<3<3
 

Jag som trodde att jag skulle till tandläkaren

Hola!!
Idag efter sommarskolan cyklade jag ner till tandläkaren och för sökte registrera mig. Men så klart gick det inte för att det var ju fel dag jag som har trott hela veckan att det är den 28 idag men det är det inte så sur:( jag blir.
Men i morgon kl 13:00 ska jag till tandläkaren. Så jag skiter i sommarskolan i morgon så jag får lite sov morgon. Är så himla trött. Så på fredag är det sista dagen sen är det SOMMARLOV (JIPPI). Idag ska karro till stallet så jag villefölja med men det vill inte karro:(  Nu när jag kom hem så gick jag in till grannarnas katt efter som dem är på semester.
 
 

Godmorgon alla blogg läsare

Godmorgon alla!!
Har precis vaknat typ håller på att göra mig i ordnig för sommarskolan.
Jag är sjukt trött jag vill sova längre. Ska snart sticka till karro för vi cyklar varjedag tillsammans. 
Hoppas att det blir solit väder för då kan man gå ut och sola lite. Det är så himla tråkigt när det är molnigt och regnit. 

Ser på tv

Hejsan!!
Kl 20:00 kollade jag på allsång på skansen som var slut kl 21:00 och nu kollar jag på morden i midsummer. 
Svensk underhållning från 2012. Avsnitt 1 av 8. Måns Zelmerlöw med gäster bjuder på allsång, överraskningar och uppträdanden. Gäster i kväll är Laleh, Agnes, Magnus Uggla och Edith Backlund, Sean Banan och Adolf Fredriks flickkör.

Musik tips

Musik tips!!
Laleh som die young
Moa lignell when i held ya
Timbuktu flickan och kråkan
Ansiktet-äckligt
Melissa horn/lars winnerbäck.som jag hade dig förut
Melissa horn  lång nätter
Panetoz dansa pausa
 
 
 
 
 
 
 

Jag har ritat en...

Tja!!
Har inte gjort så mkt så jag har städat mitt rum lite och jag har ritat det var jätte roligt att rita.
Jag ska lägga in bilder på det jag ritade så får ni gissa vad det är så det är bara att kommentera . Jag vet redan vad det är för något. Jag blev ganska nöjd med den...
Hejdå!!

Är i skolan

Tja!!
Är i skolan och jobbar. Det är så himla tråkigt att gå på sommarskola. Det är bara 3 dagar kvar så himla skönt sen är det bar att ha sov morgon ka vara uppe länge på kvällen och sånt. Ska antagligen blogga senare också.
Nu för att jag och karro hade jobbat bra så fick vi sitta vid datorn.
Ska kanske gå in på fb sen.
Puss hajjj

Tips

Blogg tips!!
www.Josselovedance.bloggplatsen.se
www.Dartmoon.bloggplatsen.se
www.Indygreenday.blogg.se
www.fliprym.blogg.se
www.linneaflystam.blogg.se
www.sarajosefin.blogg.se
 
 
 
 
 
 

bild


Karro hjälpte mig med min design

Hello!!
Idah har karro hjälpt mig med min design som ni kanske har sett. Har fotat mig själv lite idag. Imorgon ska jag och karro kanske cykla till vikenbadet. Idag så klippte karro sig. Har varit på netto med min moster och med min mamma. Blev inte så långt inlägg har inte så mkt att berätta. Puss Hajj
 

Var på centan

Hej hej!!
Idag har jag varit på center syd med Carina och Majvi. Så jag gick in på new yorker, stadium, uru&penn och ginatricot.
När jag var på new yorker så träffade jag My, Sanna och Louize så vi provade lika dana kläder och fotade.
Kommer bilder på vad jag köpte. Sen var jag, Carina och Majvi på mcdonalds och åt cheesburgare och dricka milkshake och coca kola. jag tog en cheesburgare och en milkshake i vanilj.
Imorgon är det sommarskola så himla tråkigt. Ska kanske se på bio med karro i veckan.
 
  
1. Linnet från new yorker 49kr.
2. Earcuff från ur&penn 34,50kr.
3. Bikininfrån stadium 29kr delen.
 

Midsommar

Förlåt att jag inte har bloggat på några dagar.
Iallafall Glad midsommar!
Igår var det ju midsommar så då fick man ju se lite fin ut. Igår så lockade min syster mitt hår så det blev jätte snyggt.
Igår hade jag på mig:
Råsa tights
En tunika
Grön ögonskugga
Mascara
Och lockar i håret.
Kommer bilder sen hur jag såg ut. Jag sminkade mig själv.
Igår så var mina kompisar hos oss Anton och Andrea och vi kollade på film the eye. Alla åt midsommar mat vi var 13st. Så det var en trevlig dag igår. Vi hade gjort en midsommar stång också.
puss och kram
 
 
 

Jag följer med karro till stallet<3<3

Hejsan!!
Idag kl 16:00 följde jag med karro till stallet. Karro hade först lektion och då tog jag lite foton. Sen så red hon ut med en annan också. Och jag har måckat med Nova i Miras box. När karro hade kommit tillbaka då gjorde hon i ordning Greenday. Jag har kratsat hovarna på Pärlan och jag har borstat henne. Efter det så gick jag och karro ut i hagen med Pärla och Greenday jag gick med Pärlan och karro gick med Greenday. Sen nu kl 20:00 så cyklade vi hem.
Greenday
Hia
Haniball
Mira
Pärlan i boxen<3<3
Pärlan där ute i hagen<3<3
Puss

detta har jag gjort idag

Hejsan!
Idag har jag inte gjort så mkt har varit ute och sprungit. Har hjälpt mamma i trädgården.
Idag på morgon så för sov jag mig till sommarskolan jag vaknsde 20 i nio men jag trodde kl bara var 20 i 8 men det var den inte. Jag märkte inget men som tur var så ringde karro till mig. Har varit på mormor och morfars grav idah. Om ni inte vet så dog min mormor den 9 april och hade begravning i maj så det var inte så länge sen hon dog. I love mormor.
 
Min mormor var världens bästa mormor.
Mormor var alltid rolig att spela spel med.
Mormor var snäll, rolig och gullig.
Mormor var 90år men hon var alltid pigg och glad.
Nu när jag skriver dessa minnen jag haft med min mormor så blir jag ledsen.
Jag önskar att jag kan få krama om henne igen.
Mormor är min ängel i hjärtat<3<3
 
Har gjort en fin bild om mina djur, min kompis och min systerdotter.
Puss
 

Jag och karro bakar<3<3

Hej hej!!
Idag var det första dagen på sommar skolan. Sommar skolan började kl 9 och slutade kl 12. Så det var skönt att det inte var så många timmar. Efter sommar skolan så följde jag med karro hem. Så när jag var där så gjorde vi äggtoddy och maränger. Det blev rosa maränger för vi hade i karamelfärg.

Har gjort en ny header på Josselovedance.bloggplatsen.se!! Den blev jätte bra ni kan ta och titta in och se hur den ser ut. Jag blev nöjd med den. Ska skaffa en fin header här också men jag vet inte hur man gör. Någon får hjälpa mig.  Kommer en bild på headern och där är marängerna som vi har gjort.

Puss


Jag träffar min lilla systerdotter

Hej!
Idag var det första gången jag fick träffa min systerdotter. Hon är så himla söt. Hon har bruna ögon. Jag och min mamma vi åkte dit vid fem tiden. Men mina två storebrödrar var där redan. Så när vi kom dit så åt hon mat. Så efter typ tio minuter så åkte min en storebror hem. jag tog lite foton på min systerdotter. Jag fick hålla henne också. 

Imorgon så är det sommar skola för mig och karro.  Det är så tråkigt.


Puss och kram!!

Kossor

Hejsan!!
Idag vaknade jag och pappa kl 11 och då dukade vi fram till frukust. Sen körde vi till Munka-Ljungby och gick på weteran marknad. Det har regnat mycket idag. Sen när vi kom hem så la vi oss i sängen och läste tidningar. Efter det så cyklade vi i väg och då cyklade vi förbi kossor och tjurar för vi cyklade på en grus väg ner till hamnen. Och nu när vi kom hem så började det ösregna det är så tråkigt när det gör det. När jag och pappa cyklade hem så cyklade vi förbi kossorna och tjuratna igen så då gav vi dem morötter.











Är i Mölle

Hej!
Min pappa hämtade mig klockan 13:00. Så körde vi hem och då när vi kom hem så började vi packa för vi skulle åka till Mölle och hyra stuga där. Vi fick stuga nr 16. Snart ska vi cykla ner till byn och äta mat. Så nu är Zmilla och Stinky hemma själva. Vi fick en mysig stuga fyra beddar vi tog med oss våra cyklar. Nu ligger min pappa och läser i en tidning. Puss och Kram..

Idag<3<3

Hej hej!!
Idah har jag varit hos min moster. Jag cklade dit tyo vi ett tide men innan jag skulle dit så skulle jag handla 2 nagelack till min mamma och halebop 100kr till mig. Nagelacke köpte jag för 10kr styck på coop jag köpte halebop där också. Sen gick jag in i zoo affären och handlade 2 korvar och en sko till Sigge skon var ju hund ben och korvarna var hund godis. så när jag kom till min moster så gav jag det till Sigge det jag hade köpt. Sigge blev så glad när han fick det. Sen vid fyra tiden åt jag och min moster och hennes man Lasse vi åt mat då. Sen när vi hade ätit klart och sånt så kom min mamma. Så var hon där en liten stund så  när hon skulle åka hem då cyklade jag hem också.
Två bilder på Sigge.
Bilderna blev lte suddiga.
// Josefin

Skolavslutningen

Hej alla!!
I tisdags var det skolavslutning på min skola. Så nu har jag äntligen gått ut 6:an det är skönt. I tisdags fick alla sexor en röd ros. Men något jag kommer sakna mest är min klass för det är världens bästa klass. Jag vill gå i samma klass ända tills vi tar studenten så mycket gillar jag er fast ni kan vara jobbiga i bland. Ni har varit som en familj för mig. Kommer alldrig glömma när vi har varit på korrö, bakken, Danmarks akvarium, disco, när vi sov över i scoutstugan. när vi har sålt krydder, gräddbullar till klass kassan, när vi har övat till talang och när vi har varit alla i klassen dessa stunderna som vi alla har gjort glömmer jag alldrig. Vår lärare Gunnel är världens bästa lärare.
Kram på er alla!!



Min lilla systerdotter<3<3

Min lilla systerdotter. Igår kl 07 blev jag moster. Hon är så himla söt. Jga har inte fått träffa henne i en. Idag kom dem hem från bb. 

Välkommen till min nya blogg!

Hej jag heter Josefin och är 12år ska fylla 13år i augusti. Mitt favorit djur är katter men jag har börjat gilla hästar också. Jag går på dans 2 gånger i veckan. Har 2 katter och 4 höns. Mina katter heter Stinky och Zmilla.
Min bästa kompis heter Karolina men kallas för karro. Vi har gjort mycket tillsammans. Har ju blivit moster också. Nu fick ni veta lite om mig..