Ditt namn här

BLOGGPAUS :/

Hej! 
Nu är det så här att min dator är inlämnad på lagning för det var något med min fläkt.. :/ Så jag kommer inte få tbx den på ca 2-3 veckor:/ Jag pallar inte blogga i mobilen så det får bli en BLOGGPAUS tills den kommer tbx.. :/
//Josefin 


Hemkunskap

Igår så hade vi hkk och vi lagade pasta och köttfärsås. Det blev ganska gott :)
Jag var på konfaträff också igår, sista gången nu innan lägret..
 

Grillat med kompisar!

Hej alla läsare!
I måndags så cyklade jag, karro, mikki, mikki, mysan och flizan till ica & netto för att handla grill mat och choklad, chips och läsk. Vi satte igång engångs grillen när vi var nere vid ån sen var det bara att börja grilla! Det passade bra att göra något roligt med kompisarna i och med det var sista dagen på påsklovet:) Jag tog faktiskt med mig min systemkamera, tog foto på några blommor också. Vet inte om jag hittar dem på mitt USB-minne..
//Josefin

Firar påsk<3

Hej!
Igår kom Jessica, Aiman & Anessa hit för vi skulle fira lite påsk. Vi åt lite påsk mat och någon annan mat också. Gott, var det iaf. Vi fick besök en liten stund av Jennie, Johan & Timmo! :) Anessa och jag vi lekte med den stora "runda" bollen, som inte är så jätte rund haha. Dem åkte hem sen efter några timmar. När dem hade åkte så ca en timme efter så mötte jag karro, så gick vi till idrottsplatsen och satte oss där och snackade lite :) 
 
Idag vid fyra ska jag och några tjej kompisar sticka till ica för att sedan dra oss till ån och sitta där och grilla :) 
//Josefin
 
 

Lördag

Vem äter inte jordgubbar när det är fint väder? :)
Årets första jordgubbar, dock inte svenska..Riktigt fint väder har det varit i ca tre dagar har bara suttit i shorts :0
//Josefin

friendoos

Nikon d3000
Mina babes, bilder från i onsdag
//Josefin
 
 
 

Glad Påsk

'
Hej!
Igår efter vi hade fotat klart med mikki, jag och My, så stack vi hem till henne för hon skulle bara packa sin väska, för hon skulle sova hos mig. Vi gjorde inte så mkt lyssna mest på musik:) Vi somnade ca kl 3...
Så är ganska trött nu! Idag vaknade vi runt tio, helt förvånat tidigt, trodde vi skulle sova till typ 12.. (hehe)! Vi snackade med Harald, Felix & Jonas från vår klass fast Jonas har bytat skola. Jag och My tog lite foton inne i Håkans gamla rum så har jag den ena väggen som foto vägg! 
Idag är det ju skärtosrdag, har inte sätt en enda påskkärring..
//Josefin
 
 
 

Blommor

 
Nikon d3000, 55mm
Hur vackra är inte dessa bilderna?! 
Tog dem också igår när jag, my & mikki var nere vid Kävlinge ån!
//josefin
 
 
 
 
 

Körsbärsblommor

Nikon d3000 
 
Foto runda idag med mina babes:)
//Josefin
 
 
 

Beställt tid!

Hello!
Hittade dessa fina blåklint i helgen, dock blev inga bilder bra:/ som är synd.. Hoppas dem är lika fina nästa gång jag kommer till pappa så jag kan ta foto. Har legat i sängen i stort sätt hela dagen.. ja jag har feber:/ Mamma ringde och beställde klippningstid till mig :) så det blir nästa vecka på onsdag kl 16.00 håret rycker.. haha skoja inte allt, men det kommer nog bli lika kort som i somras... Håret är ganska slitet, jag ska försöka att (inte) hålla på med alla tångarna (stavning) då menar jag typ som platttång, locktång osv.. Och ta olja i håret efter jag har duschat! Godnatt folk.
//Josefin

140415

Hej hopp!
Dessa fina bilderna tog jag i helgen. Rätt vackra tycker jag inte för att skryta men blev riktigt nöjd :)
Det är så härligt nu när det börjar blir lite färg i naturen. Jag hittade faktiskt riktigt många fina blommor. Tänkte att jag ska lägga upp bilder lite då och då.. Har faktiskt blivit sjuk/förkyld :/ blev det i fredags, men jag är snart frisk :)
//Josefin
 
 

Nordicfeel

Hej!
Jag tänkte tipsa er om nordicfeel.se! Jag tror dem flesta har hört talas om den sidan. Men dem säljer hudvård, hårvård och parfym. Jag har beställt mina två VS body mist 250 ml, och dem kostar bara 119kr och jag har faktiskt inte hittat dem under det priset. Så jag tycker värkligen att ni ska ta och kolla vilka doftern ni skulle vilja ha. 
Alla luktar jätte gott :)
 
Ni kan kopiera länken här under, så kommer ni direkt till VS:)
 
 http://blogfame.se/l/140/20875/31205
 
 

Prao på dagis

Hejsan!
Nu är jag tbx igen efter sista veckan på praon. Hela veckan har varit jätte kul på dagis. Alla barnen har varit underbart snälla och även personalen som jobbar där. Tänkte inte skriva allt jag har gjort där och efter för då hade jag kunnat skriva en hel bok... Men jag har cyklat till praktiken varje dag tog ca 2 min till dagiset, när jag hade slutat cyklade jag och hämtade Anessa hela veckan och sen cyklade vi hem. Så jag började 8.30-15.00 helt okej tider. Jag kan ju säga att jag var väldigt trött efter dem timmarna på dagis. Man ville ju bara sova.., men det gick inte för man fick passa Anessa:) 
 
I söndags så var det gudstjänst i gamla kyrkan jag och min konfagrupp övade och i ca 1 timma sen så skulle vi ha en egen gudstjänst för alla som ville komma. Sen där efter så cyklade jag hem så packade jag, för jag skulle till Jessica, Aiman & Anessa. Så körde vi dit. Så stack mamma efter en liten stund och då åkte vi till busfabriken i Malmö:) Det var ju kul där, det var några år sedan jag var där sist. Vi var där i några timmar. När vi kom hem så gick jag och Anessa upp för Anessa skulle bada. 
//Josefin

Veckans shopping

Fick en Aloe vera flaska i smaken golden kiwi och jag fick en body butter i mango<3
Köpte en Nivea eye- make up remover och en mascara the rocket.
Köpte sulor till mina convers så nu får jag inte ont i ryggen :)
Tog två tester från thebodyshop! 
Den mörka är choklad skrubb till kroppen.
Den vita är warming mineral rengör pore maskar
 

Prao på the body shop<3

Hello!
 
Måndag: Pappa lämnade mig på nova första dagen!
Det var jag och en annan tjej från staffanstorp som också skulle praoa hela veckan på the body shop. Hon heter Preczkila (vet inte hur det stavas).. Så när vi kom dit så berättade en som heter Emilia vad vi skulle göra. Så vi fick börja med att damtorka alla hyllor så vi fick ta ut alla produkter och sen skulle vi sätta tbx alla produkterna på samma ställe, inte det roligast hehe... Vi fyllde på i butiken, fyllde på lagret med en liten leverans som vi hämtade i Emmas bil, hon är chefen hehe. Jag åkte med Emilia på bussen till stationen hon är den jag har gillat mest:) 
 
Tisdag: Mudde och natti kom in när jag stod och stämplade och skulle skriva på 100 st pappers reklam. Där kom en ny prao elev som bara skulle vara där på tisdagar, hon heter Johanna. Väldigt trevlig tjej hon går på gymnasiet. Så när jag hade slutat så dog min telefon som tur var träffade jag natti och mudde på busshållsplatsen :) Så vi åkte tsm till centralen sen så sa vi hejdå till natti för hon skulle hem, sen åkte jag och mudde hem till kävlinge... 
 
Onsdag: När jag hade kommit till Lund satte jag mig i stations huset och väntade på mitt tåg. Och när jag satte mig där så såg jag en sjukt snygg kille. Han kanske var 15 vet ej.. Det kom en ny prao elev för oss som heter Ida men hon hade varit där i två veckor innan hon kom i onsdags. Så vecka 15 blev hennes sista vecka på the body shop. Vi gjorde korgar mycket jobbigt för dem skulle vara prefa.. :/ Vi fyllde på lite i affären också vi fylde korgar med typ hö, som vi skulle ha i butiken. Sen fick vi ju städa golvet inne på lagret.. Och det skulle vara jätte rent inte det lättaste ;( Vi vek massa lådor som skulle säljas i butiken. Vi gjorde lite andra saker också som tex. tvätta penslar, spatlar och andra saker som jag inte kommer på.. När vi hade lunch så gick jag och handlade en smoothie med Preczila på naked juice bar. Jag fick ju rabbat bara för jag jobbade där :) 
Carina hälsade också på efter hon hade slutat jobba, så hon körde mig hem så jag slapp ta bussen och tåget hem! 
 
Torsdag: Vissa tåg var inställda så jag fick ta ett tidigt tåg, men jag träffade Annika på stationen så vi åkte tsm till lund. För hon och hennes son Hugo skulle någon stans i lund som jag inte skriver här för det är privat. När jag kom till stationen gick jag och satte mig där inne i stations huset tror jag det heter. Där man kan sitta och vänta på sitt tåg och buss. Jag gick ut några minuter innnan bussen skulle komma. Riktigt kalt var det! Han den snygge träffade jag igen för vi åkte samma buss. Jag träffade Ida så jag åkte med henne och hennes kompis. 
Preczila var sjuk så jag fick jobba ganska mkt.. :/
 
Fredag: Sista dagen, the body shop i sverige fyllde 35 år. Emma hade hyrt en DJ och Emilias pappa hade bakat en tårta. Jag fick vara kanin så jag, Ida och Preczila vi gick runt på nova och delade ut lit prover som man kunde fylla med vad man ville. Så man fick många kramar av barnen och man fick vinka till barnen. Jag kan ju säga att det var riktigt varmt där inne och man kunde nästan inte andas.. Det blev en lyckad kväll. När jag hade slutat kom mamma, så gick hon in på the body shop. Sen gick vi och åt mat :)