Ditt namn här

Semlor

Igår hade Carina gjort semlor! Skulle äta min efter maten men var riktigt mätt så det gick inte.. Så jag åt den ist kl 23 hehe.. Men den var riktigt god!! :P 
//Josefin 





Makeup

Blev att jag sminka ögonlocken också igår, händer inte så ofta på en vardag :P
//Josefin 


Torsdag!

Hej!
Igår var det ledarträff i församlingshemmet! Det var faktiskt ganska kul ändå :) Skratta typ hela tiden haha... Jag handla faktiskt rosor och japp choklad på Ica med Flizan och Ulrika, sen cykla vi hem till mig och va där tills vi skulle på ledarträff :) 
Åkte en liten bit i Robins epa, satt lite vid datorn när jag kom hem till pappa!
//Josefin 


 


Me + Stinky

//Josefin

Stinky

Händer inte ofta att jag tar foto på Stinky, så tänkte det var dags att ta nåfra foton på honom.
//Josefin 

ikea - igår

 Köpte detta fina påslakandet på ikea igår, köpte en kudde och en spegel också :)
//Josefin

Tangle teezer

Helloj!
För någon vecka sen så kom denna godingen hem till mig :) Är riktigt nöjd, jag ångrara mig inte en sekund att jag köpte den :) 
//Josefin

Lite bättre bilder på håret!

Det blir olika färger beroende på ljuset!
//Josefin
 

Syrran slinga håret på mig!

Hej!
I fredags åkte jag och mami till Jessica och Anessa. Jag och mami hämtade Anessa på dagis. För Jessica kom inte hem förrän halv fem, så när Jessica kom hem gjorde hon tacos :)
Vid sex tiden börja vi slinga mitt hår, vi använde folie när vi slinga det. 
Så blev det, är riktigt nöjd :)
//Josefin

Slagthuset i Malmö

Makeup by me!!  
 
I fredags åkte jag, My, Ulrika och Hanna till slagthuset för det var gymnasiefest :) Nu undrar ni säkert varför vi var där, hehe vi går ju inte på gymnasiet.. Det börja kl 22.00 och slutade kl 03.00 vi stod i kö i en timme för att komma in... Riktigt kallt var det att stå ute när man bara hade tunna strumpbyxor.. :/ Det var gött sen när vi kom in ju :P Så vi dansade och hade det riktigt kul, Kian och Eric från PH var också där :) Dem som hade vip kunde bara ta foto och sånt med dem när som :/ Ångrar att vi inte tog vip..  Jag fick en bild med Kian för han var utanför vip inhägnaden för han skulle hämta något, så då fick man dra i honom snabbt :) Fick tyvärr ingen med Eric men jag stod en halv meter ifrån honom <3 Hannas pappa kom och hämta oss :) Så sov jag över hos Hanna!
//Josefin

Senaste produkterna jag har köpt

 
Inga bra bilder.. :/
//Josefin
 

olika bilder

//Josefin