Ditt namn här

En dag på emporia!

Blev att vi åkte till Emporia idag för att Anessa skulle klippa sig! Så vi gick där i några timmar, jag fick med mig hem en nyhet från the body shop :) När vi skulle hem så handla vi en yogiboost.. Så jäkla gott:) Har varit på sephoria för första gången idag :p 
Slänger in lite fler bilder på body buttern när jag kommer hem igen:p 
//Josefin 



Tosselilla

Igår blev det Tosselilla med Anessa & Jessica! Vi badade många gånger, Anessa åkte karusell, vi åkte trampbåt en liten stund, fikade osv.. Det började blixtra, regna & åska i ca 30 min hehe..! 
Det blev att vi kom hem på kvällen:) Riktigt rolig dag! 
Åt vattenmelon glass :)
//Josefin 



Nike flex trainer 4

Äntligen har jag också köpt mig ett par Nike löparskor<3 Är så himla glad att jag hitta dessa för ett hyfsat bra tips.. Köpte dem på stadium på nova, betalade 600kr för dem! Alla som har nike löpar skor har ju nike free run, men dessa är det inte många som har :P 
Mina favorit färger också svart och rosa, mina puma gympa skor är också rosa och svart hehe, råkade bli lika dana färger men, men är iaf jätte nöjd med dessa :)
//Josefin

General Knas

Kollade på General knas på Landskrona Karnevalen med syrran, My, Amanda, Sandra & Emelie!
Riktigt duktig är han kanske slänger upp något videoklipp när syrran har skickat det till mig :) 
//Josefin

Söndag - Lördag

Hej!
Kommer knappt ihåg vad jag har gjort denna veckan men iaf, tänkte säga att jag har inte kunnat blogga för har inte kommit ut direkt på internet.. För det har varit något klydd tyvärr.. :/ Har typ aldrig tid och ork för att blogga men ni får nöja er med ca 2-3 inlägg per vecka :) Vet inte om jag kommer blogg denna veckan för åker till syrran imorgon på kvällen och åker hem till pappa på fredag så det kommer nog bli något inlägg i helgen.. :)
 
Söndag: Då blev jag, pappa & Carina bjudna på grillat kött och någon gratäng som Mattias hade gjort för att vi passade hans hus när han var iväg på semester! Riktigt gott var det, mmm... Det var en mycket trevlig kväll, vi åkte hem kl 22, fick Mattias pant flaskor och pant burkar två st sop säckar tjänade 207 kr <3 
Inte ofta man ser en hund sova så haha.. 
 
Måndag: Har för mig att det regnade och jag gjorde inget.. :p
Brukar aldrig ta foto när det regnar hehe..
 
Tisdag: Jag, Helen & Carina vi åkte till Marieholmsbadet, mycket kul och roligt var det.. :) Sen på kvällen blev vi bjudna hem till Helena mycket trevligt, hon bjöd på Risotto med kantareller, mm mycket gott!! Drt var också trevligt :) Helena gjorde drinkar mkt gott.. 
Det var jag, pappa, Carina, Helena, Mattias & Josefin
 
Onsdag: Det var en slappe dag för mig :) Gjorde lite fruktsallad typ och skar ut en ängel i en melon halva..
 
Torsdag: Vi var i Borstahusen i Landskrona, vattnet var riktigt skönt, väldigt mkt maneter! Väldigt mkt små djur uppe på stranden riktigt störigt.. 
 
Fredag: Jag och Karro tog sommarbussen till centan så gick vi där i några timmar och jag köpte en Witamin well Grace med smaken persika/mango riktigt god, mm!! Vi kom hem ca halv sju.. typiskt oss hehe..
 
Lördag: Jag, pappa & Carina vi åkte till skäralid och gick där sen åkte vi och fika :)
//Josefin
 
 
 
 

Lördag - kompisar

Hej hopp! 
Igår var jag i Lund vi skulle till Bilteama för att handla en slang till Carinas cykel! Vi tog Audi cabben dit för våra kompisar har åkt på semester så fick vi ha den:) Vi köpte korv och mjukglass där också.. Sen när vi kom hem gick jag från södervidinge till Kävlinge så man fick röra på sig mkt igår, hehe.. För jag skulle träffa My, Natti & Amanda. P, för vi skulle snacka och sånt! Så dem mötte mig, så gick vi till Sibylla och handlade milkshake.. Världens äckligaste milkshakar, natty bjöd på mig.. För jag tog inte med pengar för jag skulle inte ha någon men hon gav sig inte så jag var tvungen till att ta en iaf :) Efter det försökte vi leta upp lite skugga för det var ca 100 grader ute ungefär, HAHA.. Sen träffade vi Jonas, My skulle hem och äta vid ca sex så vi följde med henne hem så satte vi oss på gräset sen kom hon ut igen så snackade vi en massa!! Sen kom Jonas förbi så då gick han, jag & natti med efter en liten stund kommer My och Manda också.. För Jonas bor på samma håll som jag hehe..
Den där band saken i håret köpte jag uppe i Västerås:) Var ju i Falkenberg i fredags det var mkt kul, nu är det bara Emmaboda kvar och sånna små träffar sen så är alla dem roliga träffarna slut:/ Tror inte vi ska till Emmaboda träffen! 
//josefin





Naked 3 pallet

Hello!
Idag, var jag med karros mamma, pappa och karro på sjöbomarknad.. Vi tog tåget till Lund sedan tog vi buss till Sjöbo!! Åt LANGOS för första gången det var väl hyfsat gott.. Riktigt varmt har det iaf varit idag! Köpte en Naked 3 pallet, den är inte äkta men den kommer från china och pigmentet i färgerna är bra ändå.. Den kostade bara 150 kr, dock sålde dem jätte billiga MAC borste också, en borste kostade hela 50 kr... annars kostar en på kicks över 300 kr :/ Väldigt dyrt.. Så var inte hemma förrän klockan var halv åtta.. hehe blev en lång dag!
 
Imorgon blir det att jag, pappa & Leif åker till Falkenberg för vi ska gå på Wheels and Wings :)
//Josefin

Den blå planeten i Danmark

Jätte stort akvarium
Fick några bra bilder till sist när där var en fjäril som satte sig :)
Var i Danmark hela dagen i tisdags.. 
//Josefin

Kollevik i Blekinge

Mändag: Åkte jag, pappa, Helena och Carina upp till Mattias i kollevik i Blekinge. Han bor i stuga där :) Vi kom dit ca 11 eller något.. kommer inte riktigt ihåg.. Men när klockan var runt ett så gick vi ner till hamnen för att köpa lax och lite annat smått och gott... Sen gick vi hem och åt, riktigt gott är det, mmm.. När klockan sen var ca tre åkte vi in till Karlshamn och gick i lite affärer dock var det dåligt väder det regnade lite.. Vi gick och köpte glass när det regnade hahah...!! Sen på kvällen när vi var hemma igen kollade vi på lotta på liseberg som jag gör varje måndag, men min faster och hennes kompis skulle upp där och kolla på Lotta på liseberg live så vi fick ju kolla extra mkt för att se om vi såg dem men det gjorde vi inte.. :( 
Sötaste Pink!!
 
//Josefin

Rosa

Nu när alla blommor har kommit fram tänkte jag att det var dags att ta lite natur bilder, så det fick bli lite rosa blommor en fin färgklick :)
//Josefin

Materiell Lycka <3

På den bilden ser jag jätte bred ut.. Men är inte så bred! 
Hej!
Här är min skjorta som jag beställde!! Är så fucking glad<3 Den skjortan är den skönaste jag har haft på mig! Det är svårt att beskriva hur färgen är den blir rosa på bilder men den är nog mest röd hehe.. Tack bror för du beställde den:)
//Josefin 





Picknick med kompisar

Hej hopp gummi snopp:) 
I fredags runt två tiden stack jag, My, Ulrika & karro till Ica för vi skulle handla lite saker till vår picknick! När vi var klara så stack vi ner till ån, så hittade vi ett bord där så satte vi oss där, hehe.. Vi satt och snackade om allt möjligt.. När klockan var ca sex då stack Ulrika & karro hem, jag och My stack till Ica igen för My skulle handla något med sig hem, sen så väntade vi på Håkan för han skulle hämta ut mitt packet också från Ica!! Det var där min skjorta låg i Zalando packetet :o 
//Josefin 

Borstahusen med Mysan

Hej!!!
I torsdags vid lite över 11 så åkte vi och hämtade My för att vi skulle bada i borstahusen i Landskrona. Det var riktigt varmt det var 21,5 grader i vattnet! Så det var skönt, när man gick på sanden så brände man fötterna så man kunde inte stå på sanden.. Vi badade väldigt mkt vi solade lite men inte så mkt för det var jätte varmt.. Hehe! Vi gick och köpte glass också, jag tog en Magnum white med jordgubb.. Riktigt god var den. Sen en liten stund efter åkte vi hem och My följde med oss hem så kollade vi på 21 jump street för My hade inte sätt den... För hon och jag och kanske några andra ska se 22 jump street på bio.. Sen åt vi mat, så vid ca 10 tiden lämnade vi My hemma igen:) 
//Josefin 

Torsdag till onsdag semester i västerås, dalarna & lidköping 2014

Hej hopp!
Har ju varit iväg på semester här i Sverige, i en vecka.. Åkte ju iväg i torsdags och kom hem i onsdags alltså igår då! Tänkte inte skriva så jätte mkt vad vi har gjort utan ni får se det med bilder har tagit en del bilder... Tyvärr så glömde jag min mobilladdare hemma och på router var där ingen teckning men sen fick jag rätt på den så jag kunde använda surfplattan.. Så har ej haft tid och ork till att slänga upp några inlägg men ska skärpa mig!! 
 
I väntan på att en butik i Gränna ska öppna, vi stannade där på vägen upp till Västerås..
mm gott.
Här har jag, Andrea och Leif köpt varsin munkjacka på powerbigmeet <3 är riktigt nöjd med den!! Det regnade som in i när vi gick där uppe ingen höjdare precis:/ köpte ett rosa linne också ser lika dant ut som jack daniels linnen bara att där står BABY WISKHEY på denna.. 
På fredagen när jag, Karin (faster), pappa, Carina & Leif tankar, när vi ska köra ner till LasseÅbergs museum! Och våra vänner Tommi, Daniella, Anton & Andrea kör till kolmården! 
Lasse hittade vi också på museumet :) Rätt coolt att man har träffat han.. 
Tarzan hehe
Lite bilder från museumet
Absolut den "minsta" dalahästen vi kunde hitta när vi kom till Dalarna, hehe
På kvällen i Rättvik, vi bodde i Rättvik i 3 dagar
Vi åt på Big Street en dag riktigt god mat :) 
Vi besökte Dalahästtillverkningen i Mora, hästarna kunde du hitta i alla färger.. dyra var dem dock..
På måndagen åkte vi ner till Lidköping och sov där till onsdag
Vi hittade denna coola cykeln när vi var inne i centrum i Lidköping
Vi besökte LÄCKÖ SLOTT..
Riktigt snyggt med strumporna, hehe notttt
Där ser ni hur linnet såg ut som jag köpte :) Fick ju ta en selfie också..
På kvällen åt jag en donuts och ett choklad :)
på kvällen i Lidköping..
Använde två kameror systemkameran och min fasters kompaktkamera nikon 
//Josefin
 

Lyx lirare på sommarlovet

I fredags så gjorde jag smoothie.. 
 
MIn frukost i lördag..
 
Mamma hade gjort pannkakor igår när jag kom hem efter jobbet :)
 
drack en smoothie & åt jordgubbar igår på kvällen
 
Gjorde amerikanska pannkakor när jag kom hem idag.. mmm 
//Josefin

21 jump street

Hej hopp!
Omg denna filmen är skit bra :O Kollade på den i lördags och som ni kanske vet så går 22 JUMP STREET på bio nu :O Jag vill så gärna se den.. men ska snart på semseter till västerås, dalarna och lite annat så det får vänta åker på torsdag :) Är taggad till tusen..
//Josefin