Ditt namn här

MALMÖ BITCHES!

Hej hopp! 
idag lite över tolv drog jag, mamma och Anders till Malmö och gick på xxx-lutz, Jägersro och Ikea! Jessica och Anessa kom när vi var på Ikea! Innan de kom så åt vi kötbullar med kokt potatis brun sås och lingonsylt mm gott! ❤ Sen så drog vi hem till Jessica, Aiman och Anessa och där var vi i några timmar sen så körde vi ju hem!
Lite roliga bilder jag tog idag på Anessa när hon åt mat! Hahah😂❤
 

Till baka igen whoo!:)

Hej alla gangstar!:)
har inte bloggat på ett tag för det var så dålig täckning hos pappa! 
Torsdag: skulle bada med var dåligt väder:( så jag pappa och Helena körde först till Ikea och sen körde vi till Emporia. Jag handlade två body mist inne på hollister! ❤ 
Fredag: Jag och karro åkte till centan och vi köpte jordgubbar, blåbär och ansiktsmask! Sen så drog vi hem med sommarbussen. Och sen så gick vi hem till karro och var där en stund sen kom min pappa och hämtade oss för karro ville sova över hos mig! Vi hade sjukt kul tsm!:)
Lördag: Då tog jag och karro en snabb foto runda, i med det var så varmt så vi pallade inte gå så långt!:/ så hon tog några bilder på mig sen gick vi hem till mig igen. 
Söndag: Jag bara YES ska hem till mamma och få internet så jag kan blogga igen i kväll! Men på kvällen kunde vi ju inte göra något för vårt internet funkade inte så min bror ringde till bredbandsbolaget och frågade och då sa dem att det hade hänt något och det varade inte en dag utan ända till tisdag!:/ så det var fler än vi som inte hade något internet dem dagarna! 
 
Måndag: Håkan åker till Thailand i en månad bye bye bror!
//Josefin

Recept cheesecake!Re

Recept på cheesecaken!

 Tid: 30 min + 5 timmar i frysen

6-8 portioner

Ingredienser:

3 st

Ägg

1.5 dl Strösocker

2 tsk Vaniljsocker

200 g Philadelphiaost

3 dl Vispgrädde

10 st Digestivekex

ev. 1 st Citron

eller

ca 0.5 tsk citronarom och ca 3 msk pressad citron

Utrustning du behöver:

1 st form med lösbar kant springform ca 20-26 cm i diameter

Gör så här:

Det går att använda elvisp genom hela det här receptet med undantag för sista steget där man använder en sked. Om du gör allt i samma ordning som beskrivet nedan så behöver du inte diska elvisparna mellan de olika momenten.

Dela äggen. Lägg äggulorna i en bunke och äggvitorna i en annan. Häll strösocker och vaniljsocker över äggulorna.

Vispa först äggvitorna till ett fast skum (med rena vispar) använd gärna elvisp. Skummet ska vara så fast att man kan vända upp och ner på bunken.

Vispa äggulorna och sockret till en pösig ljusgul smet, gärna med elvisp.

Blanda i philadelphiaosten. (Kör på lägsta hastigheten på elvispen).

Vispa grädden i en egen bunke. Den ska vara lite lagom fast, ungefär som du skulle ha vispat den att äta till en efterrätt, det är inte så jättenoga. Rör därefter ner den vispade grädden i den andra smeten med lägsta hastigheten på elvispen.

Rör försiktigt med en sked ner de vispade äggvitorna.

Om du vill ha citronsmak: riv skal av citron och pressa ur saften. Blanda ner rivet citronskal och citronsaft i smeten. Alternativt kan man droppa i citronarom och hälla i lite citronsaft.

Krossa kexen och lägg hälften av detta på botten av en rund form med löstagbar botten. Häll i smeten och strö resten av kexsmulorna ovanpå.

Ställ in i frysen i 5 timmar. Tag ut kakan 15-30 minuter i rumstemperatur före servering.

 

Bakat och gjort smoothie<3

Hej förlåt för dålig uppdatering men har verkligen inte orkat och har inte haft tid att blogga!:(
Men iaf i lördags så bakade jag cheesecake riktigt god får jag ju säga för att vara första gången.
Den skulle ju vara i frysen i 5 timmar så den var ju klar klockan sju. så då gjorde jag smoothie också och där hade jag vanilj yoghurt, mjölk, banan, hallon, blåbär och vanilj glass skit gott blev det iaf!:) Lägger inte upp någon bild på smoothien för där blev ingen bra bild.
bye bye
 

Wheels & Wings 2013

Hej alla glada och sura!
När klockan var ca nio så körde vi till Karin och Leif. För jag, pappa och Leif skulle till Falkenberg på wheels & wings 2013 ;D Vi körde faktiskt Audi a4 cabbe tror jag det är.. Men det är inte vår för det är våra kompisars men dem är på semester så vi fick låna den!!
Jag köpte ett Jack Daniells Linne i typ grå/svart. Vi gick där i ca 4 timmar i 27,5 grader varmt. Riktigt rolig dag!
bye bye..
 
 

Hemma hos farmor och farfar!<3

Efter vi hade varit hos Gudrun och matti så körde vi hem farmor. Farfar var inte med för han hadde ont
i huvudet.
Lite blommor i farmor och farfars trädgård och smultron. Sen gick jag och plockade den buketten. Den blev faktiskt riktigt fin.
Farmor och Farfar har alla olika sorters blommor man kan önska sig. sen när jag kom hem så åt jag mat sen kollade jag på allsång och sen kollade jag på en sjukt bra film som gick på tv:n som heter Just Wright!
Godnatt nu ska jag kolla på en film som heter EGO!
 

Bjudna på kaffe och fika.

Hejsan:=)
Idag så klockan halv fyra åkte jag, pappa, Carina och farmor till Gudrun och matti påen kopp kaffe och fika.
Fast jag vill ju inte ha kaffe så jag fick en läsk istället. Så vi var där i några timmar.
Jag hittade denna lilla bruna fjärill.
En blomma i deras trädgård kommer dock inte ihåg vad den heter.
Kommentera gärna om ni vet vad den heter..
GODNATT:D
 
 

Pannkakor:)

Idag på morgonen när man vaknade hade pappa gjort pannkakor.
Bra start på dagen ju..

Filmen LOL!<3

Tjenare alla!!
Igår så kollade jag på filmen LOL för typ femte gången... Den är ju så sjukt bra så man kan kolla på den 100 gånger och den är ändå lika bra! :D 
Den är bara bäst helt enkelt. Så ni som inte har kollat på den då tycker jag ni borde göra det.
//Josefin
 
 
 
 

Detta köpte jag i västerås förra torsdagen..

Älskar min nya keps!<3333333333
Jag är helt kär! USA forever.. Vi har sjukt mkt saker med amerikanska flaggan!<33
//Josefin
 
 

Zara Larsson<33

hello!
Jag och My hade jätte kul på landskrona karnevalen. Det var nog bästa dagen i mitt liv. Vi kollade på Zara Larsson för hon uppträde ju där igår hon sjöng 8 låtar. Hon är grym hoppas hon kommer långt i livet med den rösten. Dock så spelade jag in alla låtar hon sjöng men i med att jag inte har videofyme så kan jag ju inte lägga upp dem och pallar inte i heller att ta det genom Youtube för det tar så lång tid. Jag fick en kram av Zara, autograf på mitt skal dock tog jag my och Zara lite bilder men jag blev inte alls bra på någon av bilderna:/
Haha riktigt fula vi blev på denna bilden ju!!
Köpte ett ljus rosa skal för 60kr.
//Josefin
 

POLEN 2013!!

Hej igen..
Har haft jätte kul i Polen. I tisdags så körde vi hemmifrån ca halv åtta då körde vi ner till Ystad och checkade in sen så ställde vi oss i kö till båten. Det tog ju ca en timme att köra ner till Ystad. Båten gick inte förräns klockan var halv elva. Så när vi kom på båten så gick vi upp där uppe och letade reda på vår hytt som vi skulle sova i på natten. Dem ropade i högtalaren inne i hytten när det var dags att gå upp, Och det blev ju klockan sex.. "Inte alls trött ju" säger vi man hade ju bara sov 6 timmar den natten..  Vi var inne i Land ca sju och då fick vi köra ut från båten.
 
Sen när vi hade kört några mil från båten så såg pappa en polisstation som var tydligen en tull så stod där ett D när pappa kollade upp på skylten så sa han nu är vi ju i Tyskland.. Och vi skrattade. Så det var bara att vända igen och sätta GPS:en på köra och då kom där ju upp den pilen som skulle ha kommit upp innan det var därför vi körde fel.
 
Vi körde lite fel då och då vi bodde på ett hotel som heter IBIS. så på torsdagen körde vi till en annan stad och checkade in på nästa hotel och konstigt nog hette det också IBIS. På fredagen när vi skulle hem så stannade vi i ett köp center och köpte lite olika saker. Sen när vi var klara där så körde vi några mil och då körde vi in på en resturang och åt lite mat! Gott var det iaf. Sen körde vi till båten och sov i en hytt och sen var vi ju framme på lördag klockan sju.
halsband och fotlänk!<3
Glitter till naglarna!<3
Så det var detta jag shoppade!
 
 

Hejdå Sverige och hej Polen!

Åker till Polen idag och jag kommer hem tidigt på Lördag så jag bloggar antagligen på dagen.
kram ha det så bra så länge-
 

Ullared<3

Ullared igår!!
 

Liseberg:)

Hej hopp!
i söndags så var vi på Liseberg riktigt kul var det åket så klart karuseller. Sen på kvällen så spelade vi lite på lyckohjulen. Vi van tre gånger vi van ett sånt stort M&M 2kg dem andra vinsterna var dock bara små choklad! 
Bye bye

Göteborg.

Tjenare.
I lördags åkte vi till Göteborg. Vi övernattade på en camping som heter Aspen. När vi hade packat in våra saker så åkte vi in till stan i Göteborg och gick där lite sen så åt vi mat där inne också på Jensen´s Bofhus riktigt gott var det. Sen när vi skulle till baka så åkte vi spårvagn.
/Josefin:)

SEGWAY:)<3

Hejsan!
I fredags på kvällen så åkte jag, pappa, Helena och Carina segway på campingen. Riktigt roligt var det vi hyrde den i 30 min kostade 150 kr.  Carina ramlade med den också och det blev ett stort skrap sår:/
När vi skule sova så kunde ingen sova imed Carina snarkade hela natten så jag gick ut och la mig i bilen.
//Josefin
 
 
 

Inne i stan!:)

Tjenare!
idag var vi inne i stan i Mariestad. Vi va inne i domkyrkan i Mariestad. Sen gick vi ner till hamnen och åt lite jag tog en baguette med Skagen röra, mkt gott!!:) 
bye bye 

Power Big meet i Västerås!!

Hejsan.
Imorgon tidigt på morgonen redan klockan fem ska jag upp. Vi drar till Västerås. Sen efter västerås så skulle vi sova på hotell/stuga kommer inte ihåg var så jag kommer förmodligen inte blogga imorgon.
Godnatt
 

Lyx mmm..

Hej! 
Denna veckan börjar jag med lyx!
//Josefin