Ditt namn här

Nyår!

Jag säger gott nytt år nu, för kommer inte blogga inatt när det blir ett nytt år så jag säger det nu ist! Hoppas alla har haft ett bra år, och för er som inte har haft det då lägger vi 2014 bakom oss och satsar på att 2015 blir ett bättre år!! :) 

//Josefin 


Tisdag

Hejsan!
Igår vakna jag runt kl 11, kolla lite i mobilen sen ringde jag Alvin på Skype så snacka vi i många timmar också bjöd  han in Joakim och Max så de var också med i samtalet, de snacka mest om spel i med de spelade ju... Jag kolla på tv, haha! Mamma kom hem ca kl 15, Uffe kom till oss sen vid 16! Så jag stack och mötte en killkompis ca kl 20, vi snackade lite och sen gick vi hem till honom. Så jag var hemma igen kl 21.40 typ... Det blev bara en snabbis! 
//Josefin 











Emporia

Helloj!
I fredags och igår var jag på Emporia med Hanna och My, igår följde Ulrika också med! Jag och Hanna åkte in lite tidigare till Emporia för vi skulle klippa oss på Rinse, som tur fick vi tid samtidigt kl 13 :) Det blev att hon klippte ca 10 cm, det var så mkt som var slitet tyvärr.. :/ Mitt hår blir slitet så snabbt.. Det var ca 4 månader sen jag klippte mig sist :| Jag köpte ett till skal till min telefon :) 
Vi åt på Jensens :)))

I fredags köpte jag en läpp penna från isadora, ögonfranslim, 3 st trosor, två st  pyjamasshorts i siden med spets, en body butter från thebodyshop och en jumbo eye pencil från Nyx! Riktigt nöjd med mina köp från mellandagsrean!! :)
Jag och My åt på Max!
//Josefin 


Ingen dator..

Hej! 
I med jag inte tog med mig min dator hem till mamma från pappa så kan jag inte blogga om julafton :/ för jag har massa bilder i min kamera och i syrrans kamera så jag få blogga om julafton efter nyår.. :( Men ska försöka blogga från mobilen!! Det går riktigt fort att blogga från telefonen! :) Är så nöjd med min iPhone 6, riktigt bra batteri. 
Lite mobil bilder.. 
//Josefin

Iphone 6

Helloj!
Firade lilla julafton idag hemma hos Helena. Vi åt julmat, gröt och lite godis.. Mm vad gott det är med julmat :)
Fick fina julklappar, tänkte att jag lägger upp bilder på dem imr. Men lägger upp bilder på den bästa julklappen jag fick och det var EN IPHONE 6!!! :O Fick en helt ny av Mattias och Helena så underbara syskon <3 Så imr ska jag, pappa och Carina köpa ett skal och ett sim-kort till den :) 
//Josefin

Glasflaskor

//Josefin
 

Shopping i lördags

Helloj!
Jag fick med mig en t-shirt, en glittrig kjol och ett par lösögonfransar från centan i lördags. Jag köpte julklappar också hittade dock bara till Mattias och pappa! Jag var med My på centan, vi handlade lite snacks osv.. För vi skulle kolla på Annabelle hos Ulrika senare på kvällen.. För er som inte har kollat på den jag kan ju säga att jag blev inte rädd en enda gång.. :/ Den var inte läskig! Vet inte om jag ska ha den tjöjan också på nyår.. :/
//Josefin

Jag och karro - julavslutning

Kamera: Nikon d3000
//Josefin
 
 

Julavslutning 2014

 
Körde på svart och vitt :)
//Josefin

Fredag - julshow

Hej hopp!
I fredags hade alla 9orna julshow, så varje klass stod uppe på scenen och sjöng lika låtar som vi hade övat på.. Vår klass hade "last christmas", det var riktigt läskigt att stå där uppe och sjunga för 7orna, 8orna och 9orna. Vår klass är inte lika många som i de andra klasserna.. Sen ville inte vissa va med osv.. :/ Och när alla 9orna hade uppträtt färdigt då var det alla lärarnas tur att sjunga en låt tsm! Då blev det riktigt kul alla satte på sina lampor på mobilen..
//Josefin

Tisdag - volleybollsturnering

Hej! 
I tisdags vann vi faktiskt volleybollsturneringen, första gången tredje och sista året vinner vi whoo, 7an och 8an har vi ju kommit på andra plats. Så det kändes skönt att vi vann sista året av 9orna.. 
//Josefin

lite jul bilder

Nu i veckan fick jag och mamma pyntat julgranen, dock har vi plastgran.. Vi köpte det när Anessa var född, för dem skulle ju fira jul hos oss! :) Men hos pappa har vi inte plastgran :) 
//Josefin

Tivoli i Danmark - söndag

Hej!
I söndags så åkte jag, pappa, Helena och Carina till Danmark vi tog öresundståget dit! Faktiskt ganska kul att åka tåg dit ist för att ta bilen.. Vi gick inne på tivolit i någon timme, sen stack vi till Hard rock cafe och käkade, det var första gången på ett år jag åt där.. Det var sist när vi var i London jag och syrran! Så när vi var färdiga tog vi tåget hem igen.. :)
//Josefin

Avslutning - ledarmötena

Hej!
I lördags var det en julavslutning på ledarmötet. Så vi gjorde tacos.. så himla gott! Det var riktigt länge sen jag åt det.. Så vi var där från kl 13-17, så stack jag hem och sov haha, när kl var 18 ringde jag pappi så kom han och hämtade mig :) Det var egentligen mammas helg men hon skulle på julbord och sen på söndagen skulle jag, pappi, Helena och Carina åka till danmark. Så då tyckte jag det var eklast att va hos pappi :)
//josefin 

Lucia

I fredags var det ju lucia på skolan det gick riktigt bra, vi gick tre gånger lucia för alla årskurserna.. Bilderna är tagna med en ipad från skolan..! Dock ser man inte mig på en ända bild, står på tredje raden kan va därför :)
//Josefin

onsdag - nobelmiddag

I onsdags var det nobelmiddag på skolan. Vi fick tre olika rätter i skolan, det var gott alltihopa.. 
Jag hade på mig en lila tunika, halsband med kors, DW klocka, hunters och tunna strumpbyxor!
//Josefin

2 advent

Hej!
Idag var jag och pappa på centan och gjorde lite ärenden. Efter det körde vi till syrrans hus, hon flytta in igår :) 
Det var ett sött litet hus, Mattias och Pink kom också! Pappa hjälpte Helena lite på åvanvåningen, så jag och Mattias satt och snackade lite och lyssnade på musik.. 
 
//Josefin
 
 

Time off

I lördags förra veckan när jag och syrran var på centan, köpte jag den fina koftan! Hade tänkt köpa mjukisbyxorna också.. :) Har ett par mjukisbyxor också i någon sårts rosa färg, som är lika dan design! Så ska köpa koftan i den rosa färgen också :) 
//Josefin

1 december

Igår var det första advent och idag är det den första december. Då är det en månad kvar på detta året.. Tiden går fort när man har kul ju.. :)
//Josefin