Ditt namn här

POLEN 2013!!

Hej igen..
Har haft jätte kul i Polen. I tisdags så körde vi hemmifrån ca halv åtta då körde vi ner till Ystad och checkade in sen så ställde vi oss i kö till båten. Det tog ju ca en timme att köra ner till Ystad. Båten gick inte förräns klockan var halv elva. Så när vi kom på båten så gick vi upp där uppe och letade reda på vår hytt som vi skulle sova i på natten. Dem ropade i högtalaren inne i hytten när det var dags att gå upp, Och det blev ju klockan sex.. "Inte alls trött ju" säger vi man hade ju bara sov 6 timmar den natten..  Vi var inne i Land ca sju och då fick vi köra ut från båten.
 
Sen när vi hade kört några mil från båten så såg pappa en polisstation som var tydligen en tull så stod där ett D när pappa kollade upp på skylten så sa han nu är vi ju i Tyskland.. Och vi skrattade. Så det var bara att vända igen och sätta GPS:en på köra och då kom där ju upp den pilen som skulle ha kommit upp innan det var därför vi körde fel.
 
Vi körde lite fel då och då vi bodde på ett hotel som heter IBIS. så på torsdagen körde vi till en annan stad och checkade in på nästa hotel och konstigt nog hette det också IBIS. På fredagen när vi skulle hem så stannade vi i ett köp center och köpte lite olika saker. Sen när vi var klara där så körde vi några mil och då körde vi in på en resturang och åt lite mat! Gott var det iaf. Sen körde vi till båten och sov i en hytt och sen var vi ju framme på lördag klockan sju.
halsband och fotlänk!<3
Glitter till naglarna!<3
Så det var detta jag shoppade!
 
 




Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!